Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο»


Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο»Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο» 2Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο» 3Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο» 4Απάνθρωπο μήνυμα σε μπλουζάκια του Ισραηλινού Στρατού: «Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο»
ΠΗΓΕΣ:

Για να πυροβολήσει ή έστω να στρέψει ένας άνθρωπος μίας σύγχρονης χώρας ένα πολεμικό όπλο προς το κεφάλι ενός παιδιού 5 ετών ή … θα πρέπει να είναι σχιζοφρενής ή απλά Ισραηλινός. Το ότι σταθερά οι Ισραηλινοί στρατιωτικοί σκοτώνουν μικρά παιδιά δεν είναι αποτέλεσμα ατυχίας αλλά προσχεδιασμένη και συνειδητή επιλογή.
Τα μπλουζάκια που κυκλοφορούν στον στρατό του Ισραήλ … βοηθούν στη διατήρηση αυτής της δολοφονικής κουλτούρας ενάντια στους μουσουλμάνους Παλαιστίνιους που διανοήθηκαν να βρεθούν στον δρόμο του κράτους που ίδρυσαν οι Rothschild.
Πρέπει να μάθουν να θεωρούν εντελώς φυσιολογικό το να πυροβολούν μωρά κι έγκυες γυναίκες επειδή αντιστάθηκαν στο γκρέμισμα του σπιτιού τους, την κλοπής της γης τους και τον αποκλεισμό τους στη λωρίδα της Γάζας χωρίς πρόσβαση σε νερό και τρόφιμα.
«Πυροβολείς μία έγκυο ..σκοτώνεις δύο» , Μήνυμα προς τις μάνες της Παλαιστίνης «Χρησιμοποιείστε προφυλακτικά για να μην κλαίτε τα παιδιά σας που θα σκοτώσουμε» … Γκρεμίζουμε και τα τζαμιά σας αν χρειαστεί.
http://grothia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.