Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

PrayForLondon (again!) Όσο η Ευρώπη ΔΕΝ αφήνει το κόμπλεξ της "ισλαμοφοβίας" η ιστορία θα ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. Πότε θα σταματήσει αυτό;


Λονδίνο: 6 νεκροί, 48 τραυματίες από νέα ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ #LondonBridge

Οι προσευχές των ζεσουήδων δεν έπιασαν ούτε αυτή τη φορά και ο μακρύς -πολύ μακρύς !- κατάλογος τρομοκρατικών επιθέσεων, απέκτησε νέα εγγραφή:

 4/6/2017 PrayForLondon (again!)


Τέλος πάντων, η Ευρώπη έκανε την επιλογή της : Ισλαμοφοβία να μην υπάρχει κι ας σκοτωθούν και δυό τρεις χιλιάδες αθώοι από παρανοϊκούς τρομοκράτες.

Η δημοκρατία άλλωστε κινδυνεύει μόνο όταν οι μανάδες των νεκρών, χάσουν το δικαίωμα να αλλάζουν φωτογραφία στο προφιλ του facebook και να βαζουν το #prayfor.....ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΩΝ, ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΥΤΟ. ΜΟΛΙΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ! 

Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017
Το συγκλονιστικό μήνυμα του Morrissey για το #Manchester που έγινε viral

Γιορτάζω τα γενέθλιά μου στο Μάντσεστερ καθώς τα νέα για τη βόμβα στο Μάντσεστερ έφτασαν. Ο θυμός είναι μνημειώδης.
Πότε θα σταματήσει αυτό;


Η Τερέζα Μέι λέει ότι....τέτοιες επιθέσεις «δεν θα μας πτοήσουν ", αλλά η δική της ζωή περνάει μέσα σε μια αλεξίσφαιρη μπάλα και προφανώς δεν χρειάζεται να αναγνωρίσει νέους ανθρώπους σήμερα στα νεκροτομεία του Μάντσεστερ . 
Επίσης, "δεν θα μας πτοήσει" σημαίνει ότι η τραγωδία δεν θα πτοήσει την ίδια, ή τις πολιτικές της για τη μετανάστευση. Οι νέοι του Μάντσεστερ έχουν ήδη τσακιστεί. Ευχαριστώ πολύ, Τερέζα. 


Ο Σαντίκ Καν (Δήμαρχος του Λονδίνου) λέει "το Λονδίνο είναι ενωμένο με το Μάντσεστερ", αλλά δεν καταδικάζει το Ισλαμικό Κράτος - το οποίο ανέλαβε την ευθύνη για τη βόμβα. 


Η βασίλισσα λαμβάνει παράλογους επαίνους για τα "σπουδαία λόγια της" ενάντια στην επίθεση, ωστόσο δεν ακυρώνει το σημερινό πάρτι στον κήπο του παλατιού του Μπάκιγχαμ - για το οποίο δεν επιτρέπεται κριτική, στη Βρετανία του ελεύθερου τύπου. 


Ο Δήμαρχος του Μάντσεστερ, Άντι Μπέρναμ, λέει ότι η επίθεση είναι έργο ενός "ακραίου». Τι «ακραίου»; Ακραίου κουνελιού;


Στη Σύγχρονη Βρετανία, για 
όλους φαίνεται να είναι παλιομοδίτικο, να λένε δημοσίως, ό,τι λένε ιδιωτικά. Οι πολιτικοί μας λένε ότι δεν φοβούνται, αλλά δεν είναι ποτέ τα θύματα. Πόσο εύκολο είναι να είσαι ατρόμητος, όταν προστατεύεσαι από τα πυρά! Οι απλοί άνθρωποι δεν έχουν τέτοια προστασία.
Μόρισεϊ
23 Μαΐου 2017.

Πηγή: makpress
http://opaidagogos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.