Δευτέρα, 24 Απριλίου 2017

Μητροπολίτης Ιωάννης Ζηζιούλας : Συμπροσευχές, αγκαλιές με τον αιρεσιάρχη Πάπα και χειροφιλήματα!!! Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ;;;

σχολιο ιστολογιου μας: οποιος ακολουθει αυτους τους λυκοποιμενες οδηγειτε με μαθηματικη ακριβεια στην απωλεια.

Αυτοι θα σας οδηγησουν χερι χερι στην κολαση ακολουθωντας το θηριο τον Παπα !!!

Συμπροσευχές, ἀγκαλιὲς μὲ τὸν αἱρεσιάρχη Πάπα καὶ χειροφιλήματα!!! 

Ὁ μητροπ. Ἰωάννης Ζηζιούλας στὴν "Ἁγία" Τράπεξα τῶν Παπικῶν μὲ τὸν Πάπα Φραγκίσκο. Συμπροσευχές, ἀσπασμοί, χειροφίλημα τοῦ παναιρετικοῦ Πάπα ἀπὸ τὸν συνοδὸ τοῦ Ζηζιούλα!!


Το Βίντεο

Νέα μαχαιριά, στην καρδιά της Ορθοδοξίας και στον πιστό Λαό, κατάφερε η προδοτική και ατιμωτική συμπροσευχή του Μητροπολίτου Περγάμου κ. Ιωάννου Ζηζιούλα, ο οποίος κατ΄εντολήν του Οικουμενικού Πατριάρχου κ. Βαρθολομαίου, στα πλαίσια της παναιρέσεως του Οικουμενισμού, εναγκαλίζεται τον αιρεσιάρχη Πάπα και συμπροσεύχεται δουλοπρεπώς, υποδουλώνοντας στις αδηφάγες διαθέσεις του "θηρίου" της Αποκαλύψεως, την Αλήθεια της Ορθοδόξου Πίστεως. 

Θαυμάστε ακόμη (στο 00:36΄) την υποτέλεια του κληρικού που συνοδεύει τον κ. Ζηζιούλα, αλλά και την πλήρη ομοψυχία του με τον αντίχριστο Πάπα, όπως αποδεικνύει το χειροφίλημά του στο καταραμένο χέρι του Πάπα. 

Συνεχίζονται, δυστυχώς, χωρίς φραγμό, σταματημό και ντροπή, οι μεγάλες και προδοτικές ενέργειες του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως. 
Και βέβαια, ως συνήθως, ΟΥΔΕΙΣ εκ των άλλων "ορθοδόξων" Πατριαρχείων και Αρχιεπισκοπών αντιδρούν, διαμαρτύρονται και διαχωρίζουν την θέση τους, για όλα αυτά, ως ώφειλαν και ως ορίζουν οι Άγιοι και θεοφόροι Πατέρες μας και οι Ιεροί Κανόνες. 

Και πως θα μπορούσε άλλωστε να συμβεί αυτό, αφού και οι ίδιοι πράττουν παρόμοια και χειρότερα τις τελευταίες δεκαετίες. 
Διερωτούμεθα! Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ για να διαμαρτυρηθεί και να πράξει τα δέοντα; Άραγε "πάντες εξέκλιναν άμα ηχρειώθησαν, ουκ έστιν έως ΕΝΟΣ"; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ που να θέλει να ακολουθήσει το παράδειγμα του Αγίου Μάρκου του Ευγενικού;

(από τον σχολιασμό του βίντεο στο youtube)

Σχόλιο:
Επαναλαμβάνουμε κι εμείς:
Δεν υπάρχει άραγε κανείς πραγματικά ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΥΣ ;
Δυστυχώς ΔΕΝ υπάρχει. Αποδέχθηκαν ΟΛΟΙ τους την ψευδοσύνοδο:

Την ευθύνη έχει προσωπικά πλέον κάθε πιστός.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.