Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Ψάλτισσες με ράσο ψαλτών σε Ναό της Μητροπόλεως Πειραιώς, παρουσία του Πειραιώς Σεραφείμ!

σχολιο ιστολογιου μας:οι καινοτομιες των νεοημερολογιτων δεν εχουν σταματημο ....και απο ποιους παρακαλω απο το υποτιθεμενο λιονταρι σας τον πειραιως Σεραφειμ!!!!....μαλλον για προβατοσχημο λυκο τον βλεπω.

Χθες, Μεγάλη Τρίτη, αμέριμνη και με κατανυκτική διάθεση συντονίστηκα στην ΕΡΤ2, προκειμένου να παρακολουθήσω την Ακολουθία του Νυμφίου - η οποία μετεδόθη από τον Ι. Ναό της Αγίας Τριάδος της  Μητρόπολεως Πειραιώς – για να αντικρύσω σοκαρισμένη και αγανακτισμένη την παρακάτω εικόνα:


Τρεις ψάλτισσες ενδεδυμένες με ράσο ψαλτών συνέψαλλαν με τους υπόλοιπους ψάλτες στο αναλόγιο, η μία εξ αυτών έχουσα ισότιμο βήμα με τον προεξάρχοντα ιεροψάλτη! Το ακόμα πιο σκανδαλώδες του πράγματος είναι, ότι όλα αυτά τεκταίνονταν ενώπιον του «λέοντος» και «άτλαντος» της Ορθοδοξίας, Πειραιώς Σεραφείμ. Και για του λόγου το ασφαλές, σας παραθέτω εν είδει φωτογραφιών την πτώση αυτή από την εκκλησιαστική μας παράδοση, όπως την απαθανάτισα…
Άντε και χειροτονίες ιερειών σε λίγο καιρό…


Χρύσα Πολίτη, 
πηγή: Scripta Manent

2 σχόλια:

  1. Το έχω αναφέρει σε διαφορετικές σελλίδες πάμπολλες φορές ότι ο Πειραιώς άλλα λέει, άλλα πράτει κι άλλα συμφωνεί να πράτη. Τον είχαμε βοηθό επίσκοπο στην Αδελαίδα Αυστραλίας κι έκανε τα ίδια. δεν είναι σταθερός. Φαίνεται σοβαρός αρχιερεύς αλλά δεν είναι στο ελάχιστο. Πιστέψτε με.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.