Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

21η Απριλίου (επέτειος της "Χούντας") : :΅ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ

σχολιο ιστολογιου Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος:το παρακατω δημοσιευμα ειναι τροφη για σκεψη για καθε υγειη σκεπτομενο Ελληνα και οχι για τους προσκυνημενους !!

Τους ψήφισες για να μην πληρώσεις ΕΝΦΙΑ….
Σε γεμίζουν απ άκρη σε άκρη με Λαθροέποικους και σε χρεώνουν και απο πάνω…και θα πληρώσεις ΕΝΦΙΑ και ότι δεν φαντάζεσαι

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ, 
ΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΕΤΥ…..
ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ, ΤΟ ΤΖΑΜΙ, 
ΤΟΝ ΑΛΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗ 

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΧΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ 7 ΙΣΛΑΜΑΚΙΑ 
ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΝ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ 
ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ 
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ….

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….

ΚΑΚΗ, ΨΥΧΡΗ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΗ ΝΑ 'ΝΑΙ "Η ΤΥΧΗ" ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. 
Καλλιόπη Σουφλή

την γελοιογραφία είδαμε εδώ


Συγχαρητήρια πανύβλακα εξυπνάκια ραγιά…



Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ.

Ποιος ο λόγος της τράμπας των νδπροδοτών με τους αριστεροπροδότες;;;;
Ένας και μοναδικός ….



ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ και να βάλεις και την ταφόπλακα της οικογενειάς σου με τους απρόσκλητους μουσαφίρηδες που οι αριστεροί τους φέρνουν και τους παραχωρούν πολιτικά δικαιώματα και εξουσίες στην χώρα σου….


Σε λίγες μέρες είναι 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ….

Τράβα τώρα να ακούσεις πως οι κακοί στρατιωτικοί τραβούσαν σφαλιαρίτσες στις Τασίες τις οποίες εσύ ψήφισες και άρχισε να ρωτάς τον εαυτό σου ποιος ήταν ο καλός και ποιος ήταν ο κακός…

Έχουμε βαρεθεί και οι πλέον φιλότιμοι να προσπαθούμε να ξυπνήσουμε τα ζωντόβολα και τα βλακόμετρα που κατοικούν σε αυτήν την χώρα….






ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΑ….

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ

Διαβάστε ΕΔΩ
Πηγή: periergo.com
το είδαμε εδώ

Σχόλιο  (ο Παιδαγωγός)
με αφορμή την επέτειο 21ης Απριλίου 1967 :


1. ΔΕΝ μας αρέσουν τα αυταρχικά καθεστώτα. Γιατί φιμώνουν την φωνή μας. 


2. Θα μας πείτε τι γίνεται σήμερα; 
Τολμάς να τα βάλεις πχ με έναν μεγάλο δημοσιογράφο;  με ένα μεγαλοκαναλάρχη; μεγαλοτραπεζίτη;
ή αν είσαι ευλαβής ιερέας τολμάς να κοντραριστείς με τον δεσπότη σου;  Αν αρχίσει τις μηνύσεις, πως θα τα βγάλεις πέρα; Η Μητρόπολη έχει άφθονο ρευστό, εσύ όχι. Γνωρίζετε πόσο πάνε τα παράβολα και πόσο ζητάνε οι δικηγόροι; Σχεδόν αποκλείεται να αντέξεις σε μια μακροχρόνια δικαστική μάχη, επειδή απλά έγραψες την αλήθεια. Αφήστε που και οι δικηγόροι "πληρώνονται" (όχι μόνον από τους πελάτες τους αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και από τους αντίδικους. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο αντίδικος ΕΧΕΙ να πληρώσει .. δύσκολα κάποιος να αντέξει και  να μην εξαγοραστεί).


3. Ελλαδιστάν 2017 (ζήτω η "Ελευθερία" και η "Δημοκρατία"!):
Κάθε φορά που αναγγέλλεται ανοιχτή πατριωτική συγκέντρωση (ενδεικτικά πέρσι τον Μάρτιο στην Θεσσαλονίκη για την λαθρομετανάστευση, τον Ιανουάριο 2017 στο Ωραιόκαστρο και τον Μάρτιο 2017 επίσης στην Θεσσαλονίκη), πάντα εμφανιζόταν "τάγματα εφόδου" αναρχικών και προαναγγελίες αντισυγκεντρώσεων για να εκφοβίσουν τον κόσμο να προσέλθει. 
Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, μόλις 50-100 μέτρα δίπλα στην νόμιμη συγκέντρωση, η ΕΛ.ΑΣ. επέτρεπε παράνομες αντισυγκεντρώσεις για να προπηλακίζουν όσους ανυποψίαστους  ελληνορθοδόξους πλησιάζουν. 
Σε μια άλλη περίπτωση (Μάϊος 2016, επέτειος Γενοκτονίας Ποντίων), η ΕΛ.ΑΣ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ την νόμιμη συγκέντρωση επειδή τον χώρο είχαν καταλάβει παράνομα αναρχικοί - τα πιο χρήσιμα τσιράκια του συστήματος. 
Μέχρι και στην πρόσφατη συγκέντρωση στην πόλη, υπέρ της Μονής Εσφιγμένου, πριν 1-2 μήνες, κι εκεί αντισυγκεντρώσεις και καλέσματα αναρχικών (δείτε εδώ). 
Τα παραπάνω μπορείτε να δείτε εδώεδώεδώεδώεδώεδώ.
Θεωρητικά λοιπόν, στη Δημοκρατία, έχουμε ελευθερία της γνώμης! 


4. Επιπλέον έχουμε το δικαίωμα κάθε 4 χρόνια, να επιλέγουμε -θεωρητικά- ποιος θα μας κυβερνήσει, αλλά αυτός δεν έχει καμία επίπτωση αν μας έχει προεκλογικά εξαπατήσει.


5. Τέλος, ΜΗ δημοκρατικά καθεστώτα, ΜΠΟΡΟΥΝ να μεγαλουργήσουν. 
Τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος; Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής δημοκρατίας; Τι ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς; Ή μήπως δεν ακούσατε από τους γονείς/παππούδες σας τι έργο έκανε η "χούντα" του Παπαδόπουλου; Γεφύρια, αυτοκινητόδρομοι, εργοστάσια ΔΕΗ. έφερε το ρεύμα σε κάθε χωριουδάκι ..


6. Σχέσεις Χούντας με μασονία;
Το σήμα της δικτατορίας του Παπαδόπουλου, ο αναδυόμενος φοίνικας, που αναγεννάται από τις στάχτες(τέφρα) του, πέρα από ελληνικό σύμβολο, είναι και μασονικό σύμβολο. Τυχαίο; Δεν ξέρουμε.
Επίσης, επί δικτατορίας δόθηκε διαταγή να αφαιρεθεί ο σταυρός από το κοντάρι της σημαίας (ιστό). Παρακαλούμε αν κάποιος αναγνώστης γνωρίζει αν αυτό έγινε από το καθεστώς Παπαδόπουλου ή Ιωαννίδη, ας μας στείλει σχετικά στοιχεία να τα δημοσιεύσουμε.

7. Και μια λεπτομέρεια που ίσως δεν σου είπαν ποτέ: η "χούντα" του Παπαδόπουλου, που σιγά σιγά εκδημοκρατιζόταν, έπεσε λίγες μέρες μετά τα γεγονότα στο Πολυτεχνείο , 
για να αντικατασταθεί από την χούντα του
Ιωαννίδη (δεξί χέρι του Παπαδόπουλου), του υπευθύνου για την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο. 
Για όσους δεν γνωρίζουν, ήταν πολύ σημαντική η θέση της Ελλάδος και της Κύπρου εκείνο το χρονικό διάστημα (μετά τον πόλεμο των 6 ημερών) και ο Παπαδόπουλος έφερνε "προσκόμματα" στις διευκολύνσεις που απαιτούσαν οι ξένοι, οπότε έπρεπε να "στηθούν" και αξιοποιηθούν γεγονότα όπως το "Πολυτεχνείο" (εντός του οποίου ΔΕΝ υπήρξαν νεκροί) για να αντικατασταθεί.

Ομάδα Εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.