Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η Sierra Club προωθεί τις αμβλώσεις για έναν «βιώσιμο» πληθυσμό και η ελίτ την χρηματοδοτεί


Η Sierra Club για τους Αμερικάνους δεν είναι ξένη, αλλά πρόσφατα η ομάδα δέχτηκε πυρά για τις απόψεις της σχετικά με τις αμβλώσεις

Μάλιστα ο πρόεδρος της Sierra Club έφτασε στο σημείο να δηλώσει ξεκάθαρα σε εκπομπή του Tucker Carlson, στο Fox News,ότι η άμβλωση “συμβάλλει στην αντιμετώπιση του αριθμού των ανθρώπων που έχουμε σε αυτόν τον πλανήτη” έτσι “μπορούμε να φτάσουμε σε έναν βιώσιμο πληθυσμό”.
Η οργάνωση ισχυρίζεται ότι η άμβλωση κάνει καλό στο περιβάλλον
Όταν ρωτήθηκε γιατί πιστεύουν ότι η έκτρωση βοηθά το περιβάλλον, o εκτελεστικός διευθυντής Michael Brune περιορίστηκε να απαντήσει με, “Λοιπόν, εμείς πιστεύουμε στην ενίσχυση των δικαιωμάτων των γυναικών. Πιστεύουμε ότι, εεε, οι γυναίκες που έχουν δικαιώματα και που έχουν τη δυνατότητα να έχουν επιλογή για το αναπαραγωγικό τους – κάνουν τις δικές τους αναπαραγωγικές επιλογές – εεε, θα βοηθήσει να παράγουν ισχυρές οικογένειες και θα βοηθήσει στην προστασία του περιβάλλοντος ταυτόχρονα. Η Sierra Club είναι υπέρ της επιλογής”.
Ανικανοποίητος με την απάντηση του Brune, ο Carlson πίεσε, ρωτώντας, “Μα γιατί; Τι σημαίνει ότι έχει να κάνει με το περιβάλλον; Πώς συγκεκριμένα περισσότερες εκτρώσεις ή νόμιμες αμβλώσεις θα βοηθήσουν το περιβάλλον;”
Ο Brune δήλωσε ότι πιστεύει πως η άμβλωση βοηθά στο ποσό των ανθρώπων που κατοικούν τον πλανήτη. «Νιώθουμε ότι ένας από τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φτάσουμε σε έναν “βιώσιμο” πληθυσμό είναι η χειραφέτηση των γυναικών, ώστε να κάνουν επιλογές σχετικά με τις οικογένειές τους,” εξήγησε ο Brune.
Ο Carlson σχολίασε το γεγονός ότι οι ιδεολογίες της Sierra Club φαίνεται να έχουν ξεφύγει από τον αρχικό τους σκοπό – για την προστασία του περιβάλλοντος – και σημείωσε ότι η οργάνωση φαίνεται να έχουν «χακαριστεί» και να έχει μετατραπεί σε «αριστερή οργάνωση».

Ο Brune ισχυρίζεται ότι οι θέσεις τους σχετικά με την άμβλωση, τον transgenderism και την παράνομη μετανάστευση είναι πράγματα που υποστηρίζουν, επειδή αυτό είναι “το σωστό πράγμα που πρέπει να κάνει.” Αποκάλυψε επίσης ότι η υποστήριξη αυτών των ιδεών οδήγησε σε δραματική αύξηση του αριθμού των μελών.
Ο εκτελεστικός διευθυντής της Sierra Club συνέχισε εξηγώντας ότι πολλά από τα μέλη του συλλόγου θα μπορούσε να είναι γκέι, τρανσέξουαλ, Latino, ή ακόμα και «χωρίς χαρτιά», υποστηρίζοντας ότι είναι σημαντικό να υποστηρίξουν τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, έτσι ώστε να μπορούν ‘όλοι ενωμένοι’ να φροντίσουν για το περιβάλλον. Προφανώς, τα παιδιά που δεν θα γεννηθούν λόγω των αμβλώσεων, δεν έχουν δικαίωμα στο ‘όλοι ενωμένοι’.

Ποια είναι η Sierra Club και ποιοι την χρηματοδοτούν

Μια φορά κι έναν καιρό, η Sierra Club ήταν μια οργάνωση με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος.
Ιδρύθηκε το 1882 από έναν μετανάστη από την Σκωτία, John Muir και σήμερα συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο σημαντικών περιβαλλοντικών ομάδων, με σχεδόν 750.000 μέλη. Η Sierra Club που αρχικά είχε το όραμα του Muir να «κάνει κάτι για την άγρια φύση και τα βουνά”, τις τελευταίες δεκαετίες, έχει πιέσει έντονα για ένα διαρκώς ευρύτερο δίχτυ του ομοσπονδιακού κανονισμού και απευθύνεται κυρίως σε ολόκληρη την έννοια της τεχνολογικής προόδου.
Αυτή η στροφή προς μια πιο επιθετική ημερήσια διάταξη μπορεί να πιστωθεί σωστά στον David Brower. Όταν ανέλαβε ως πρώτος εκτελεστικός διευθυντής της οργάνωσης, τα μέλη της ήταν μια συλλογή από 2.000 λάτρεις της φύσης, πεζοπόρους και ο ακτιβισμός τους ήταν να εμποδίζουν την κατασκευή φραγμάτων για την προστασία της γης και να πιέζουν το Κογκρέσο να δημιουργήσει ένα εθνικό πάρκο στην πολιτεία της Ουάσιγκτον.
Ο Brower μετέτρεψε την οργάνωση σε ηγέτη του κινήματος περιβαλλοντολόγων με μέλη άνω των 77.000 και οικονομικά αποθέματα $ 3 εκατομμύρια. Η Sierra Club έγινε εχθρός της ανάπτυξης, απεικονίζοντας κάθε νέα πρωτοβουλία κατασκευής ως απληστία με γνώμονα την προσπάθεια για την εκμετάλλευση των φυσικών πόρων.
Τώρα, όπως ο Carlson επεσήμανε, ο οργανισμός έχει χάσει ιδρυτικές αρχές της, σε μια προσπάθεια να συγκεντρώσει περισσότερους οπαδούς, αλλά και να προωθήσει όλη την Ατζέντα 21.
Είναι μάλλον δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι έχει μείνει κάποια ακεραιότητα στη Sierra Club, ειδικά όταν πρόκειται για το περιβάλλον: μόλις πριν από πέντε χρόνια, η οργάνωση έγινε θέμα για κρυφή αποδοχή δωρεών $ 26 εκατομμύρια από άτομα που συνδέονται με μια εταιρεία φυσικού αερίου.
Και το 2014, η οργάνωση μπήκε στο στόχαστρο για φορολογικές παραβάσεις. Επίσης οκτώ από τα 18 στελέχη της Sierra Club έχουν οι ίδιοι ή συνδέονται με επιχειρήσεις στον κλάδο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που επωφελούνται άμεσα από τον πόλεμο στο Άνθρακα – συμπαιγνία σε όλο της το μεγαλείο.
Ακόμα κι αν το Sierra Club δεν καταβάλλει άμεσα αυτούς τους ανθρώπους, ήταν βέβαιο ότι θα επωφεληθούν από τις δράσεις του συλλόγου.
Ο David Gelbaum, ένας επενδυτής ο οποίος έχει ασχοληθεί με πάνω από 40 εταιρείες «καθαρής τεχνολογίας» που επωφελούνται άμεσα από την αναγκαστική διακοπή λειτουργίας της βιομηχανίας άνθρακα, έχει δωρίσει περίπου 100 εκατομμύρια $ στη Sierra Club.
Μεταξύ των οικονομικών υποστηρικτών της είναι τα Ιδρύματα:
Bauman Family Foundation, Τhe Beldon Fund, Τhe Compton Foundation, Τhe Geraldine R. Dodge Foundation, Τhe Ford Foundation, Τhe Scherman Foundation, Τhe Bullitt Foundation, Τhe Energy Foundation, Τhe Foundation for Deep Ecology, Τhe William and Flora Hewlett Foundation, Τhe David and Lucile Packard Foundation, Τhe Joyce Foundation, the Blue Moon Fund, Τhe Morris and Gwendolyn Cafritz Foundation, Τhe J.M. Kaplan Fund, Pew Charitable Trusts, Τhe Nathan Cummings Foundation
Και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τη λίστα της ελίτ που χρηματοδοτούν την οργάνωση το Rockefeller Brothers Fund, το Turner Foundation* και, πρώτος απ’ όλους… ο αγαπητός George Soros! Η ελίτ χρηματοδοτεί τη μείωση πληθυσμού της Γης για να σωθεί ο πλανήτης!
* O δισεκατομμυριούχος “φιλάνθρωπος” και ιδρυτής του CNN, Ted Turner, είναι γνωστός υπέρμαχος της μείωσης πληθυσμού και σταθεροποίησης του στα… 2 δισ. ανθρώπων, για… να σωθεί ο πλανήτης από την κλιματική αλλαγή! Δείτε δηλώσεις του στο βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.