Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016

Διακοινοβουλευτική Συγκρητιστική Οικουμενιστική... παρωδία


Αν καταλάβετε εσείς τι μας λέει αυτή η ανάρτηση, ενημερώστε μας. Οι πολιτικοί νάνοι, που δεν μπορούν να χωρίσουν δύο γαϊδάρων τα άχυρα, μπερδεύουν την Ορθοδοξία με κάθε τι έχει χρησιμοποιεί το επίθετο ορθόδοξος-η-ο; Απαράδεκτο.
Η τακτική Συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας (Δ.Σ.Ο.), η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, θα υποδεχθεί στην έδρα της στην Αθήνα τον Μακαριώτατο Πάπα και Πατριάρχη των Κοπτορθοδόξων της Αιγύπτου κ.κ. Θεόδωρο Βˈ.
Ο Πατριάρχης βρίσκεται στην Αθήνα σε επίσημη επίσκεψη στην Εκκλησία της Ελλάδος. Κατά τη συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας της Δ.Σ.Ο. την Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου στις 19.30, ο Πατριάρχης θα ενημερωθεί για τις δραστηριότητες της Δ.Σ.Ο. όπως και για την προοπτική μόνιμης συνεργασίας της Δ.Σ.Ο. με το Κοινοβούλιο της Αιγύπτου.
Στην τακτική συνεδρίαση της της Διεθνούς Γραμματείας, των Προέδρων και των Εισηγητών των Επιτροπών της Δ.Σ.Ο. θα συμμετάσχουν αντιπροσωπείες βουλευτών από την Ελλάδα, Ρωσική Ομοσπονδία, Κύπρο, Αίγυπτο, Αλβανία, Αρμενία, Βουλγαρία, Γεωργία, Ιορδανία, Λίβανο, Ουγγαρία, Ρουμανία. Συρία και Σουδάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.