Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

EKTAKTO: Σοκ στον πλανήτη: H Ρωσία ανακοίνωσε στρατιωτικές βάσεις σε Κούβα-Βιετνάμ – Πυρηνικοί πύραυλοι στοχεύουν πλέον Νέα Υόρκη- Ουάσινγκτον….


             
  Του Βασίλη Καπούλα
«Η Μόσχα θα δημιουργήσει ξανά τις στρατιωτικές βάσεις στην Κούβα και στο Βιετνάμ όπου είχε στο παρελθόν» ανακοίνωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας της Ρωσίας Nikolay Pankov με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήδη έχει ξεκινήσει η μεταφορά οπλικών συστημάτων στην Κούβα.

Αυτό σημαίνει ότι ήδη ένα ραντάρ έχει εγκατασταθεί στην Κούβα ενώ θα μεταφερθούν και πυρηνικά συστήματα στοχεύοντας ξανά Σικάγο Ουάσινγκτον Νέα Υόρκη κτλ…μειώνοντας τον χρόνο αντίδρασης των αμυντικών συστημάτων των Αμερικανών…

Ο Β.Πούτιν είχε προειδοποιήσει εδώ και καιρό για την Αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα σε Ρουμανία κτλ…

Πλέον μιλάμε για επανάληψη της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας..                 Εχουμε να κανουμε για πολυ Άσχημες εξελίξεις γιατι τέθηκε σε ετοιμότητα το σύστημα αεράμυνας της Μόσχας και Ευθεία απειλή του Β.Πούτιν προς την Λέσχη Bildeberg: Aν θέλετε νέα Κρίση της Κούβας θα την  έχετε» και στους διαδρόμους του Κρεμλίνου κυκλοφορούσε εδώ και καιρό η φράση αυτή «Κρίση Πυραύλων Κούβας Νο 2».

«Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό» είπε ο Pankov.

«Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας αξιολογεί ξανά τις αποφάσεις που έγιναν στο παρελθόν με τις οποίες έκλεισαν αυτές οι βάσεις στις συγκεκριμένες χώρες» πρόσθεσε.

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και ο αναπληρωτής επικεφαλής της επιτροπής διεθνών σχέσεων του ρωσικού Κοινοβουλίου Aleksey Chepa ο οποίος τόνισε ότι:

«Η Ρωσία επαναξιολογεί  τα θέματα της παρουσίας της σε άλλες περιοχές στον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό συμπλέει με τα ρωσικά συμφέροντα στις βάσεις στην Λατινική Αμερική, νοτιοανατολική Ασία και στην Αφρική.

Υπήρχαν σοβιετικές και ρωσικές στρατιωτικές βάσεις στην Κούβα και στο Βιετνάμ μέχρι το 2002.

Το ρωσικό ναυτικό είχε αναπτυχθεί στο Cam Rahn, στο Βιετνάμ, και η Ρωσία είχε κέντρο ηλεκτρονικών υποκλοπών στη Lourdes, στη Κούβα.




http://www.pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.