Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΠΥΡΕΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ !!!

Φωτογραφία του Manolis Prasinos.
Πρωτοφανής η ρωσική ναυτική δύναμη πυρός που ξεκινάει εντός ημερών για την Συρία..η πρώτη φωτογραφία του αεροπλανοφόρου "Κουζνέτσωφ"φορτωμένο με τα Su-33 και τα Mig-29k..εκτός του "Κουζνέτσωφ" θα έχουμε το μεγαλύτερο πυρηνοκίνητο καταδρομικό του κόσμου το "Μέγας Πέτρος",ένα βαρύ αντιτορπιλικό,2 υπερσύχρονες φρεγάτες,4 κορβέτες με πυραύλους κρουζ,2-3 πυρονοκίνητα υποβρύχια και 6-10,βοηθητικά σκάφη..πρόκειται για την μεγαλύτερη αρμάδα των Ρώσων σε πραγματικές επιχειρήσεις μάχης και τεράστια ισχύ πυρός..στην Μεσόγειο θα ενωθούν και με άλλα ρωσικά πολεμικά πλοία που τους περιμένουν...σε μια παράλληλη εξέλιξη ο ρωσικός στόλος της Κασπίας ξεκίνησε 15νθήμερα γυμνάσια,ενώ έγινε διασπορά δυνάμεων σε Ιράν και Καζακστάν.

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες των δυτικών μυστικών υπηρεσιών,στο ρωσικό συμβατικό υποβρύχιο της φωτογραφίας,που απέπλευσε σήμερα από την Σεβαστούπολη της Κριμαίας με προορισμό την Συρία,φορτώθηκαν ΠΥΡΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΡΟΥΖ CALIBRE!

 Η απόλυτη ντροπή..αμερικανικό στρατηγικό κατασκοπευτικό drone,τύπου RQ-4A Global Hawk,τώρα σε αποστολή στο Αιγαίο εντός ελληνικού FIR,με σκοπό την παρακολούθηση των ρωσικών πολεμικών και εμπορικών πλοίων που εισέρχονται στο Αιγαίο από την Μαύρη Θάλασσα.



Συνολικά 5 αμερικανικά ιπτάμενα τάνκερ βρίσκονται στο αέρα..2 εντός ελληνικούFIR,τα υπόλοιπα δυτικά της Ελλάδος εντός ιταλικού εναερίου χώρου.
 Η κρίση προ των πυλών..τελευταίες πληροφορίες από ανώτατο Ρώσο στρατιωτικό αναλυτή..γέμισε με ιπτάμενα τάνκερ η Μέση Ανατολή και η Αφρική..τι σημαίνει αυτό;Ετοιμάζονται για βομβαρδισμούς χωρίς τέλος,επαναλαμβανόμενους,χωρίς να σταματήσουν μέχρι να κορεστεί η ρωσική αεράμυνα στην Συρία!!!
Σε αντίποινα η Ρωσία έχει κινητοποιήσει απίστευτες δυνάμεις και ετοιμάζεται για εισβολή-απελευθέρωση της Αλάσκας,εκτός του οδοστρωτήρα που έχει έτοιμο για την ανατολική Ευρώπη..
Ήδη σε κόκκινο συναγερμό έχει τεθεί και η ανατολική στρατιωτική περιφέρεια..οι πληροφορίες έρχονται απ'καθόλα έγκυρη πηγή,η οποία απηχεί τις απόψεις του Κρεμλίνου..ήδη στην αφρική όλες οι αμερικανικές βάσεις καθώς και αυτές των χωρών του περσικού κόλπου,βρίσκονται σε οργασμό δραστηριοτήτων..ιπτάμενα τάνκερ και ραντάρ,απ όλες τις νατοικές χώρες βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή που αναφέρουμε.
  
Τέλος οι συνομιλίες στην Ελβετία για το συριακό..δεν υπάρχει ουσιαστική συμφωνία,πέραν του ότι θα..ξανασυναντηθούν..οι Αμερικανοί ετοιμάζουν τις επόμενες ώρες εκτόξευση διηπειρωτικού πυραύλου από την ΜΟΝΤΑΝΑ..
 Συνολικά 36 ρωσικά μαχητικά,μεταφέρθηκαν σήμερα στην Συρία..δεν δίδουν οι πηγές άλλες πληροφορίες σχετικά με τους τύπους των αεροσκαφών,ούτε και τα αεροδρόμια που μεταστάθμευσαν..οι ρωσικές ενισχύσεις καταφθάνουν Συρία,συνεχώς και με μεγάλη πυκνότητα.
  
..όπως μεταδίδουν τώρα νορβηγικές πηγές..αποπλέει ο ρωσικός στόλος της Βόρειας θάλασσας..δεκάδες πλοία και πυρηνικά υποβρύχια ανοίγονται στην θάλασσα..τέτοια είναι η ορμή τους,που αλιευτικά σκάφη κινδύνευσαν πραγματικά!!!
In Barents Sea #Russia military activity now so intense that crews on fishing boats fear for their safety.
 https://www.facebook.com/manolis.prasinos.1?fref=ts

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.