Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

Παγκόσμια κυβέρνηση εδώ και τώρα ζητά ο Ομπάμα - Ποιό το μήνυμα σε Ισραήλ


Τα πάντα έχουν δρομολογηθεί και ανακοινώνονται από την Νέα Βαβυλώνα, δηλαδή την Νέα Υόρκη,

την άτυπη πρωτεύουσα της Νέας Τάξης, μέχρι να οριστεί ο «παγκόσμιος» ηγέτης στα Ιεροσόλυμα.
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, τόνισε, στην ομιλία του στην Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, με το βλέμμα και στην Μόσχα, πως οι ισχυρές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων και των ΗΠΑ, πρέπει να εγκαταλείψουν ορισμένες ελευθερίες, έτσι ώστε να ακολουθήσουν διεθνείς νόμους και παγκόσμιους θεσμούς, τουτέστιν να υποταχθούν οι πάντες σε μία παγκόσμια κυβέρνηση, χάριν της ασφάλειας.
Η αλήθεια είναι πως οι ΗΠΑ ήδη ελέγχονται από αυτούς τους «παγκόσμιους θεσμούς»,  οι οποίοι μπορούν να τις θέσουν ανά πάσα στιγμή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, καταλύοντας το δημοκρατικό πολίτευμα, ειδικά σε περίπτωση που τον Ομπάμα δεν διαδεχθεί στην Προεδρία η Χίλαρι, αλλά ο Ντόναλντ Τραμπ, εκλεκτός της δεξιόστροφης Παλαιάς Τάξης.
Η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ  ήταν αφιερωμένη στο μεταναστευτικό.


Ο Αμερικανός Πρόεδρος συνεχάρη την Καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία κάνει πολύ καλά την δουλειά που της ανατέθηκε, γεμίζοντας την Γερμανία με μουσουλμάνους εποίκους, οι οποίοι δεν αποκλείεται μάλιστα να χρησιμοποιηθούν κατά της Ρωσίας σε ενδεχόμενη παγκόσμια σύγκρουση, καθώς η «Αρκούδα» αποκλείεται να δεχθεί τις παροτρύνσεις Ομπάμα για υποταγή σε ένα παγκόσμιο κέντρο εξουσίας.
Επιπλέον ο... «πλανητάρχης» αναφέρθηκε στο θέμα Ισραήλ-Παλαιστίνης, το οποίο «καίει» τις δυνάμεις της Δύσης, καθώς πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση, προκειμένου να προχωρήσουν τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών για ανακήρυξη παγκόσμιας «ειρήνης» από την Ιερουσαλήμ, με την λύση του Παλαιστινιακού να είναι άκρως απαραίτητη προς αυτή την κατεύθυνση.
«Το Ισραήλ πρέπει να καταλάβει πως δεν μπορεί να κατέχει και να εποικίζει διαρκώς την παλαιστινιακή γη», δήλωσε ο Ομπάμα, καλώντας και αυτός από την πλευρά του το ισραηλινό κράτος να τερματίσει άμεσα την κατοχή, τασσόμενος φαινομενικά υπέρ της Παλαιστίνης αλλά ουσιαστικά υπέρ της Νέας Τάξης, η οποία μπροστά στην προώθηση των σχεδίων της δεν λογαριάζει «εκλεκτούς λαούς».
Μάλιστα, απείλησε εμμέσως το εβραϊκό κράτος με διεθνή απομόνωση...
 .el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.