Σάββατο, 4 Ιουνίου 2016

Σόδομα και Γόμορα,στην Αθήνα εν αναμονή της παρέλασης των ομοφυλόφιλων.Με κρατική χρηματοδότηση γέμισαν με αφίσες υπέρ της διαστροφής,σταθμούς του μετρό και λεωφορείων!

Σόδομα και Γόμορα,στην Αθήνα εν αναμονή της παρέλασης των ομοφυλόφιλων.
Με κρατική χρηματοδότηση γέμισαν με αφίσες υπέρ της διαστροφής,σταθμούς του μετρό και λεωφορείων!
Είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Καμένου στην κυβέρνηση,η οποία θα εξασφάλιζε υποτίθεται,τα ήθη και τα έθιμα αυτού του λαού.
Αντίθετα λοιπόν,όχι μόνο οικονομικά οι σημερινοί Συριζανελίτες,έκαναν τα χειρότερα απ’ότι,όλοι οι άλλοι προηγούμενοι,αλλά και ηθικά, ανέσυραν από το χρονοντούλαπο της βιβλικής ιστορίας,την ανωμαλία και όπως αυτή ηθικά ορίζεται,την θεσμοθέτησαν και την κρατύνουν καθημερινά με ζήλο και αποφασιστικότητα.
Αποκορύφωμα αποτελεί η παρέλαση των ομοφυλόφιλων στο κέντρο της Αθήνας τις επόμενες μέρες,η οποία ενέργεια, ενθαρρύνεται και στηρίζεται οικονομικά από την κυβέρνηση Τσίπρα-Καμένου. 
Σαν να μην έφτανε αυτό,έκπληκτοι είδαμε σήμερα,αφίσες που προπαγανδίζουν την ομοφυλοφιλία σε δημόσιους χώρους,όπως είναι οι σταθμοί μετρό και λεωφορείων. 
Στην άλλοτε ορθόδοξη Ελλάδα,έγινε κρατική ιδεολογία και προωθείται η παρά φύσιν συνέργεια,με τιμή μάλιστα και με καμάρι.
Το τι μας περιμένει άνευ καμίας αμφιβολίας,είναι ιστορικά καταγεγραμμένο. 
Χωρίς την απαιτούμενη κάθαρση,όχι τα Ίμια μόνο θα χάσουμε,αλλά και αυτό το Θησείο και την Καλλιθέα..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.