Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !

Μια απαράδεκτη, από κάθε άποψη, οικουμενιστική πρακτική, διαφημίζεται απροκάλυπτα από εκκλησιαστικά και κοσμικά μέσα ενημέρωσης, σαν αγγελικό πρότυπο ζωής.
Εμείς αναδημοσιεύουμε την είδηση, με σκοπό να αποκαλύψουμε την "αβάσταχτη" ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται η πίστη, αποκαλύπτουμε την πλάνη των πρωταγωνιστών και όλων των οικουμενιστών εν γένει. Αυτό το οικουμενιστικό πρότυπο-μοντέλο ζωής εξοστρακίζει τον Χριστό της Ορθοδοξίας από τη ζωή μας, αφού τον εξισώνει με τον "Χριστό" της αίρεσης και της πλάνης.
Μια απροσδόκητη και ευχάριστη έκπληξη περίμενε έξω από τον Άγιο Τίτο τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Η οικογένεια ενός Γερμανού θεολόγου ήρθε στην Κρήτη μόνο για την Πανορθόδοξη Σύνοδο.
Ο "θεολόγος" είναι Χριστιανός και μετά από ειδική άδεια έχει βαφτίσει τα πέντε παιδιά του και με την καθολική βάφτιση και με την ορθόδοξη και με των διαμαρτυρόμενων(!!!).
Ευνόητο είναι ότι ο Γερμανός θεολόγος πιστεύει στην ομόνοια, την αγάπη, τη συμπόρευση και την ενότητα της Χριστιανοσύνης και αυτό το μήνυμα θέλει να στείλει από την Κρήτη σε όλο τον κόσμο.
Ο Klaus Kollmeder, όπως είναι το όνομά του, έχει επισκεφτεί όλα τα Πατριαρχεία της Ορθοδοξίας και είναι θερμός και δραστήριος υποστηρικτής της αδελφοσύνης, του διαλόγου και της συμφιλίωσης ανάμεσα στις Εκκλησίες. Αυτό το μήνυμα επιθυμεί να περάσει και στα παιδιά του τα οποία είναι 15, 12, 6 και 2 χρονών με το μικρότερο να μετράει μόλις ενάμιση μήνα ζωής.

Αλίμονο μας από τέτοια πρότυπα μακριά....!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.