Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

Πόση διαστροφή; Έφτιαξαν κούκλες του σεξ για παιδόφιλους...

Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Κούκλες του σεξ με χαρακτηριστικά παιδιών ακόμα και 3 ετών βρίσκει πλέον κανείς προς πώληση στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι μάλιστα απολύτως νόμιμες.
Ο σκοτεινός κόσμος με τις παιδικές κούκλες σεξα αποκαλύφθηκε, με μια ιστοσελίδα να διαθέτει ακόμα και εκατοντάδες μοντέλα από διαφορετικούς προμηθευτές. Οι κούκλες που διαθέτει το AliExpress είναι 100 – 140 εκατοστά και με χαρακτηριστικά παιδιών από 3 έως 9 ετών.
Οι παιδικές κούκλες σεξ αποτελεί δημοφιλή online αγορά για πολίτες σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας σλόγκαν όπως «το αθώο κορίτσι περιμένει το καλωσόρισμά σας». Οι κούκλες διατίθενται στην τιμή των 390 – 650 λιρών και μπορεί κανείς να τις αναζητήσει με τις φράσεις «Loli dolls», «mini pretty girls» και «real human dolls».UKs-secret-paedos-Twisted-Brits-having-sex-with-child-dolls-and-its-LEGAL-2
Σε πολλές φωτογραφίες οι κούκλες είναι τοποθετημένες σε σεξουαλικές στάσεις, όπως με το να είναι σκυφτές μπροστά από έναν καθρέφτη. Σύμφωνα με το ιστορικό συναλλαγών, αποκαλύπτεται πως έχουν προκύψει αγοραστές από το Ηνωμένο Βασίλειο τους τελευταίους μήνες.UKs-secret-paedos-Twisted-Brits-having-sex-with-child-dolls-and-its-LEGAL-1
Φωτογραφία του χρήστη ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.
Η αξιολόγηση των πελατών αποκαλύπτει την ικανοποίησή τους για τις κούκλες του σεξ, με άλλους να σχολιάζουν πως είναι όπως ακριβώς ένα κοριτσάκι, πολύ φυσική και χαριτωμένη, και άλλον να αναφέρει πόσο ευτυχισμένος είναι με την υψηλής ποιότητας κούκλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.