Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016

Φέρνουν την «αναγνώριση ταυτότητας φύλου»!


Υπάρχει πάτος στο βαρέλι της παρακμής των Συριζοψεκασμένων ; ; ;
Μετά τις σοβιετικού τύπου φιέστες για το «Σύμφωνο Συμβίωσης» και τα άλλα όμορφα που είδαμε πρόσφατα με τις παρελάσεις των χαρούμενων και υπερήφανων ψηφοφόρων του Alexis, ήρθε και η δεσποινίδα Ράνια Σβίγκου να μας ενημερώσει από το twitter ότι το «Σύμφωνο Συμβίωσης» ήταν το πρώτο βήμα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Επόμενο βήμα θα είναι η νομοθετική ρύθμιση για την «αναγνώριση ταυτότητας φύλου»!
Τι είναι πάλι αυτό θα αναρωτηθούν οι συντηρητικοί, οπισθοδρομικοί, ακροδεξιοί, ομοφοβικοί, εχθροί της επανάστασης του ΣΦΥΡΙΖΑ;
Οι άνθρωποι μας διαφωτίζουν:
«Η Νομική Αναγνώριση Ταυτότητας Φύλου είναι η διαδικασία της αλλαγής του ονόματος και του φύλου που δηλώνεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης στα κρατικά έγγραφα και μητρώα (ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, διαβατήριο, πτυχίο κα.) προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου σύμφωνα με το πως αυτοπροσδιορίζεται και όχι σύμφωνα με το έμφυλο κανονιστικό δίπολο.
Αυτό εάν και εφόσον το άτομο επιθυμεί να καταγράφεται επίσημα ως άρρεν ή θήλυ ή ως άλλο […]
Γεννιόμαστε με μια σωματική ανατομία η οποία από το υπερηχογράφημα μας κατατάσσει επιστημονικά και κοινωνικά στις έμφυλες κατηγορίες όπως γυναίκα, άντρας, ιντερσέξ γυναίκα, ιντερσέξ άντρας.
Η έκφραση του φύλου μας κι ο αυτοπροσδιορισμός μας είναι αποτέλεσμα εκπαίδευσης και μίμησης αυτοματισμένων συμπεριφορών, συνηθειών, και συναισθημάτων που προκύπτουν από αυτή την βίαιη διαδικασία η οποία από βρέφη μας προσανατολίζει στο κανονιστικό έμφυλο δίπολο:
cis straight άντρας / cis straight γυναίκα.
Τα τρανς άτομα δεν ταυτιζόμαστε με το φύλο με το οποίο βίαια προσπαθούν να μας ταυτίζουν από τη στιγμή της γέννησης μας.

Η διαφωνία μας με αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σωματαλλαγές, ορμόνες, χειρουργικές επεμβάσεις οι οποίες μας οδηγούν όλο και πιο κοντά στο επιθυμητό φύλο.
Ωστόσο αυτή η διαφωνία μπορεί και να είναι απλά μια διαφορετική έκφραση φύλου, μη αναγνωρίσιμη με βάση τους κανόνες του έμφυλου δίπολου». (από την σελίδα Athens pride).
Δηλαδή αν ερμηνεύουμε σωστά . . .
θα γεννιέται ένας Κώστας και θα μπορεί να αυτοπροσδιορίζεται ως Σούλα.
Και η Σούλα ως Κώστας.
Θα πηγαίνει δηλαδή ο Κώστας στο ΚΕΠ για ένα γνήσιο υπογραφής και θα δίνει ταυτότητα που θα γράφει Σούλα !
Τόσο απλά και τόσο όμορφα!
Απορούμε πως άντεξε η κοινωνία μας τόσα χρόνια χωρίς αυτήν την πραγματικά μεγάλη τομή για την εξάλειψη των διακρίσεων…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ σαπίζοντας μέσα στην μνημονιακή πολιτική του, πνιγμένος από τα ίδια του ψέματα που φλόμωσε τους αφελείς, και γονατίζοντας την κοινωνία με την φοροεπιδρομή, τις κατασχέσεις των σπιτιών μας, τον ΕΝΦΙΑ, την διάλυση της δημόσιας υγείας και της κοινωνικής ασφάλισης, προσπαθεί να περισώσει ότι μπορεί από την κομματική του πελατεία.
Αφού η πολιτική επανάσταση Proti Fora Aristera αναβλήθηκε για το άπειρον, θέλουν τουλάχιστον να προλάβουν την «πολιτιστική επανάσταση».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σαπίζει.
Και το χειρότερο είναι ότι θέλει να σαπίσει μαζί του και ολόκληρη την κοινωνία..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.