Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016

ΕΝΙΑΙΟΣ ΑΦΜ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΕΕ ΑΡΙΘΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΩΝ ΥΠΕΡ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠΕΡΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ.

ΕΕ Προετοιμασία Νέα ΑΦΜ Αριθμους για όλους, συμπεριλαμβανομένων και των Βρετανων πολιτων. 

Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαΐου, 2016 από Carol Αντλ  στο Ηνωμένο Βασίλειο

 Σχόλιο Η προκαταρκτική εργασία γίνεται  για όλους στην Ευρώπη να δοθεί νέος αριθμος φορολογικού μητρώου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη μετάβαση σε ηλεκτρονικό χρήμα. 

Σύμφωνα με τα σχέδια των Βρυξελλών,σε κάθε πρόσωπο που εργάζεται στην ΕΕ πρεπει να δοθεί ένας προσωπικός αριθμός αναγνώρισης ευρωπαίου φορολογούμενου. Η κίνηση, η οποία έχει ονομαστεί «μια ακόμη ταμπέλα στο υπερκράτος», ακολουθεί την απόφαση της επιτροπής οικονομικών υποθέσεων του Κοινοβουλίου της ΕΕ για καουτσούκ σφραγίδα ένα σχέδιο από τους Επιτρόπους να δημιουργήσει μια «κοινή εταιρική ενοποιημένη φορολογική βάση». 

Ο υπουργος Οικονομικων Armstrong αναφέρει: Χρησιμοποιούν έναν αριθμό για την Εθνική Ασφαλεια πρόσχημα για να αποκρύψουν τον πραγματικο αντικειμενικο σκοπο. Το καθεστώς αυτό ψηφίστηκε από την Επιτροπή Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων την περασμένη εβδομάδα. Αυτό είναι άλλο ένα βήμα προς την ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης και ακόμη και οι Βρετανοί θα πρέπει να συμμορφώνονται. Φυσικά, κανείς δεν θα το αναφέρει στη Βρετανία επειδή προφανώς απαιτεί ενα ενιαιο ευρωπαϊκο Α.Φ.Μ. να παρακολουθείτε κάθε πολίτης της ΕΕ, τα οποία περιλαμβάνουν και τον βρετανο πολιτη. Στη πραγματικοτητα το κείμενο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ως εξής: «Η σωστή ταυτοποίηση των φορολογουμένων είναι απαραίτητη για την αποτελεσματική ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των φορολογικών διοικήσεων. Η δημιουργία του ενιαιου Ευρωπαϊκού Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ ΕΕ) θα παρέχει τα καλύτερα μέσα για αυτή την αναγνώριση. Θα επιτρέψει σε οποιονδήποτε τρίτο ωστε γρήγορα, εύκολα και σωστά τον εντοπισμό και ΑΦΜ ρεκόρ στις διασυνοριακές σχέσεις και να χρησιμεύσει ως βάση για την αποτελεσματική αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των φορολογικών διοικήσεων των κρατών μελών. " Αυτή η συγκεκαλυμμένη ελιγμών καλεί την ΕΕ να αναλάβει φορολογικής εξουσίας εταιρική κρατών μελών με μια κοινή φορολογική βάση εταιρειών για την Ευρώπη στο σύνολό της. Οι Βρετανικες εταιρείες ξαφνικά πρόκειται να γευτουν το πικρό δάγκωμα των Ευρωπαίων σοσιαλιστων και να παρακολουθήσουν τους φόρους τους ουρανού-πύραυλο. Αυτό θα πρέπει να βοηθήσει στην αύξηση της ανεργίας στη Βρετανία με πολύ ταχύτερο ρυθμό από ό, τι αναμενόταν. Αυτή η νέα νομοθεσία που απαγορεύει τα κυρίαρχα κράτη-μέλη από την αύξηση της ανταγωνιστικότητάς τους με την περικοπή του φόρου εταιριών κάτω από 15%. Βρυξέλλες για την εξάλειψη της ανεξαρτησίας στην Ευρώπη σχετικά με τους φόρους και αυτό επιτρέπει στις Βρυξέλλες να παραδοθεί τη δυνατότητα να παρακολουθει κάθε φορολογούμενο πολιτη της ΕΕ, θέτοντας τα θεμέλια για ένα νέο ευρωπαϊκό φόρο και να αποφευχθεί ανταγωνιστική φορολογία για να δελεάσουν σε εταιρείες από άλλα μέλη για να συμβάλει στη μείωση της ανεργίας σε τοπικό επίπεδο.


EU Preparing New Tax ID Numbers For Everyone, Including British

EU Preparing New Tax ID Numbers For Everyone, Including British
ΠΗΓΗ: http://yournewswire.com/eu-preparing-new-tax-id-numbers-for-everyone-including-british/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.