Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΟΧΗ .

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!

ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΖΗΣΕΙ 400 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΑΚΕΤΟ" !!!

Γ.Γ. ΝΑΤΟ: Η αποστολή μας στο Αιγαίο δεν είναι να σταματήσουμε τις βάρκες των προσφύγων

_88216268_gettyimages-466506750
Η Ναυτική Ομάδα 2 του ΝΑΤΟ στέλνεται στο Αιγαίο.
Τρία πολεμικά πλοία από την μόνιμη Ναυτική Ομάδα 2 του ΝΑΤΟ έχουν εντολή να “αρχίσουν να κινούνται τώρα” και να κατευθυνθούν στο Αιγαίο για να διεξάγουν επιχειρήσεις αναγνώρισης και επιτήρησης, δήλωσε την Πέμπτη ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Jens Stoltenberg. Ο Stoltenberg είπε ότι η αποστολή δεν είναι για ”να σταματήσει ή να γυρίσει πίσω βάρκες των προσφύγων.”
“Αυτό γίνεται για να βοηθήσει την Ελλάδα, την Τουρκία και την Ευρωπαϊκή Ένωση στον περιορισμό της ροής των μεταναστών και των προσφύγων και την αντιμετώπιση με μια πολύ απαιτητική κατάσταση”, δήλωσε o Stoltenberg, περιγράφοντας την κατάσταση ως «ανθρώπινη τραγωδία».
“Το ΝΑΤΟ θα συμβάλει με κρίσιμες πληροφορίες και επιτήρηση για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της εμπορίας ανθρώπων και των εγκληματικών δικτύων.”

Ωστόσο, το πώς ακριβώς το ΝΑΤΟ θα διαχειριστεί τη ροή χωρίς να την σταματήσει εφόσον όχι απλά μερικές, αλλά όλες οι βάρκες φτάνουν στην Ελλάδα μέσω κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων, παραμένει κάτι άγνωστο.
Η ναυαρχίδα της Γερμανίας «Βόννη» θα λάβει μέρος στην αποστολή μαζί με το Barbaros του Τουρκικού ναυτικού και το Fredericton του Καναδά.
Ένα πλοίο από τη Δανία αναμένεται επίσης να κινηθεί προς την Ελλάδα, ανέφερε μια Γερμανική κυβερνητική πηγή. Η Ολλανδία εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να συμμετέχει στην αποστολή.
Ο Ανώτατος Συμμαχικός Διοικητής Γενικού Philip Breedlove έδωσε το σχέδιο αρκετές ώρες αφότου οι υπουργοί Άμυνας του ΝΑΤΟ ενέκριναν τη χρήση των πολεμικών πλοίων στην περιοχή.
“Η αποστολή αυτή βγήκε κυριολεκτικά τις τελευταίες 20 ώρες, και έχω αναλάβει τώρα να πάω πίσω και να καθορίσω την αποστολή. Είχαμε κάποια πολύ γρήγορη λήψη αποφάσεων και τώρα πρέπει να βγούμε έξω για κάποια στρατιωτική εργασίa”, δήλωσε ο Breedlove σε συνέντευξη Τύπου.
Αυτό που το ΝΑΤΟ απέτυχε να σημειώσει στις παρατηρήσεις του είναι το οξύμωρο του να έχει την ευθύνη για τους θανάτους χιλιάδων ανθρώπων σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ, και κατόπιν να σπεύδει στο Αιγαίο για να σώσει τους ανθρώπους που φεύγουν από τις χώρες στις οποίες το ίδιο εισέβαλλε.
Πηγές πληροφοριών:
https://www.rt.com/uk/332267-nato-refugees-aegean-sea/
http://www.bbc.com/news/world-europe-35549478
 http://offtherecord.net.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.