Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ


ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ
Αυτή η - ανυπόφορα - νεκρική σιγή στην Καινοτόμο Εκκλησία στο μείζον θέμα του Οικουμενισμού μοιάζει πλέον με παγιωμένο Προσύμφωνο Συμβίωσης ημετέρων, που στρουθοκαμηλίζουν με περισσή αφέλεια και διαμαρτύρονται με εκλεπτυσμένη άνεση.
Δεν είναι κρυφό μυστικό, πως οι περισσότεροι των λεγομένων ''συντηρητικών'' έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στις ''εκκαθαριστικές'' συνέπειες που θα έχει ο επικείμενος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος, ως καθοριστικός καταλύτης στις επερχόμενες εξελίξεις...!

του Γιώργου Δ. Δημακόπουλου
Αυτή βέβαια η πεισματική αναβλητικότητα κατάντησε μια προβληματική παραβατικότητα και ένας νοσηρός και επίδημος στατισμός, που αμβλύνει τις αποσχιστικές ανισορροπίες και παγιώνει τον Οικουμενισμό, ως κατ΄ ανάγκην κακό...! Σε λίγα χρόνια, οι Καινοτόμοι θα βλέπουν τον Αντίχριστο να περιδιαβαίνει τους ναούς και τα προσκυνήματά τους κι αυτοί ακόμη θα περιμένουν νά΄ρθει... Ο δημοσιουπαλληλικός οίστρος που εγκατέστησε την εκκοσμίκευση ως δεσποτικό προτεκτοράτο στα ενδοοικογενειακά δρώμενα, έχει φέρει μια άνευ λόγου ''χειμερία νάρκη'' που τα πάντα θωρούνται νεκρά! Είναι εξόχως καταπληκτικό: Ο Οικουμενισμός να έχει αλλάξει θεσμούς, παραδόσεις, κανόνες, ακόμη και την εξωτερική εμφάνιση των κληρικών, κι αυτοί να ασχολούνται με ήσσονος σημασίας θέματα. Μοιάζει με ένα σπίτι που έχουν μπει μέσα κλέφτες και το αλωνίζουν και οι ένοικοι συνεχίζουν κανονικά την ζωή τους σαν να μην συμβαίνει τίποτα ... Όταν ξυπνήσουν, τότε μόνο θα δουν το σπίτι καθ΄όλα άδειο... Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ - για όσους βλέπουν πίσω από την βιτρίνα και όχι την βιτρίνα - είναι ο ορισμός της ανακολουθίας, του πισωγυρίσματος, της στάσης σημειωτόν... Αφορίζει τον Οικουμενισμό, συνεπώς και τους Οικουμενιστές, αλλά...κοινωνεί μαζί τους! Ακόμη και στον ραδιοσταθμό της ''Πειραικής Εκκλησίας'', που ουσιαστικά διοικείται από τον ίδιο, έχει εκπομπή ο μέγας οικουμενιστής του Οικουμενιστικού Πατριαρχείου, ο Πριγκιποννήσων Ιωσήφ! Ο Μητροπολίτης Πειραιώς πρόσφατα δήλωσε, πως θα αφορίσει όλους, όσους θα ψήφιζαν το Προσύμφωνο Συμβίωσης των Ομοφυλοφίλων, αλλά τελικώς δεν αφόρισε ουδένα ...
Πότε βγάζει πολυσέλιδες ανακοινώσεις ... για τον ''στοματικό έρωτα'' (αν είναι δυνατόν!) και πότε εξαπολύει μύδρους κατά των προωθούντων τον Κιναιδισμό και ορθώς πράττει. Τους δικούς του όμως ρασοφορεμένους Κίναιδους, που κυκλοφορούν στα όρια της Μητρόπολής του ουδείς λόγος! Στην εκπομπή του Γιάννη Πρετεντέρη ''Ανατροπή'' και στην ερώτηση για την ύπαρξη Ομοφυλοφιλίας μέσα στους κόλπους της Καινοτόμου Εκκλησίας, δήλωσε ψευδώς ... άγνοια! Εσχάτως έχουμε και ενδοοικογενειακές διαμάχες μεταξύ του Αιγιαλείας Αμβροσίου και του Σισανίου και Σιατίστης Παύλου! Έτσι είναι όμως. Πώς να μιλήσεις για την αμαρτωλότητα του πλησίον σου, όταν εσύ υποθάλπεις των αμαρτωλότητα των δικών σου πλησίον...! Και το σπουδαιότερο: Κατά ποιά λογική αφορίζεις τους Οικουμενιστές, αλλά ταυτοχρόνως κοινωνείς και συλειτουργείς μαζί τους...; Αυτό απλά ονομάζεται τυχοδιωκτισμός, θεομπαιξία, υποκρισία και θεατρινισμός. Κατ΄ακρίβεια, αυτά που συμβαίνουν και με τους κυβερνητικούς μας επιβήτορες: Ατέρμονα ψεύδη και υπερφίαλοι δηθενισμοί προς πλατιά λαική κατανάλωση, ανέξοδοι φαρισαισμοί και υποκριτικοί, θεατρινίστικοι ρόλοι. Δεν υφίστανται αντιοικουμενιστές που να κοινωνούν με οικουμενιστές, όπως και δεν υφίστανται αμιγώς ορθόδοξοι που να κοινωνούν με αιρετικούς! Όλα τα άλλα είναι ασύλληπτοι, κουραστικοί βερμπαλισμοί, για να γεμίσουν οι άσπρες κόλλες με - εκ του ασφαλούς - ατέρμονες διαμαρτυρίες! Η Αγία Εκκλησία μας, σας δίνει την υποχρεωτική εντολή της αποτείχισης εν καιρώ αιρέσεως, προκειμένου να αποδεσμευθεί η ίδια από έσωθεν σχίσματα. Δεν το κάνετε όμως.
Γιατι η Καινοτόμος Εκκλησία, που εσείς δημιουργήσατε μαζί με τον πάντα θελκτικό και ερωτεύσιμο Παποκαισαρισμό, σας απενεργοποίησε πλήρως τα αντιαιρετικά σας αντανακλαστικά και τους ορθώς ''ορθόδοξους'' προσανατολισμούς σας. Και μαζί με όλα αυτά ισχυροποίησε και ένα ασύλληπτο - κατά συρροήν πλήθος - αυλοκολάκων, γραφιάδων, ιστολόγων με δίπλωμα ... από το Harvard, θεολόγων, θεολογίσκων, που όλοι αυτοί εποφθαλμιούν λίγο από το ''ηδύτατο μέλι'' της Εξουσίας! Γιατί κάνατε την Καινοτόμο Εκκλησία κοσμική Εξουσία, Διοικητική Α. Ε. και ΔΕΚΟ του Δημοσίου! Εύχεσθε!
Γιώργος Δ. Δημακόπουλος
Δημοσιογράφος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.