Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΑΧΕΩΣ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10.000 ΕΧΟΥΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙ RFID CHIP ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ

  - ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666 - ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...


ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ - ΙΣ.ΧΡ.ΝΙ.ΚΑ
Χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού STAR των 8 που παρουσιάζει η δημοσιογράφος κυρία Μάρα Ζαχαρέα έγινε αναφορά στο τσιπάρισμα των ανθρώπων που έχει ήδη ξεκινήσει σε πολλές χώρες του κόσμου, μετατρέποντας ουσιαστικά τους ανθρώπους , σε τερματικά της κυβερνομηχανής του αντιχρίστου 666. 

Με βάση τις πληροφορίες από το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του STAR κυρίου Κωσταντίνου Βλαχάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων , πάνω από 10.000 άνθρωποι έχουν ήδη εμφυτεύσει μέσα στο σώμα τους RFID CHIP για να μπορούν να ταυτοποιούνται χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάνε μαζί τους χαρτιά , για να κάνουνε τις συναλλαγές τους με ηλεκτρονικό χρήμα , για να έχουν ως μέλη πρόσβαση σε χώρους V.I.P αλλά και για αρκετούς ακόμα λόγους. 


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.....
 
 


Για τον λόγο αυτό θέλουν οι κυβερνώντες να ενώσουν όλες τις βάσεις δεδομένων , και να αντικαταστήσουν το μετρητό χρήμα με το ηλεκτρονικό χρήμα , για να μπορούν στην συνέχεια να περνάνε μέσα σε αυτά τα εμφυτεύσιμα τσιπ που διαθέτουν μνήμη , και έχουν την δυνατότητα να μπορούν να στείλουν και να λάβουν σήμα και να διαβαστούν τα ψηφιακά δεδομένα τους από ειδικούς αναγνώστες ώστε να μπορεί να γίνει μια συναλλαγή. Όλες αυτές οι κινήσεις των τσιπαρισμένων ανθρώπων είναι ορατές στον μεγάλο αδελφό και καταγράφονται σε κεντρικές βάσεις δεδομένων που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με απόλυτη σιγουριά ποιοι έχουν πρόσβαση σε αυτές , ποιοι τις διαχειρίζονται και για ποιον λόγο, όλον αυτόν τον τεράστιο όγκο δεδομένων από την προσωπική μας ζωή. 

Παράδειγματα…. Όταν ψωνίζουμε με πιστωτικές οι χρεωστικές κάρτες ο μεγάλος αδελφός γνωρίζει τι ψωνίσαμε , από πού το ψωνίσαμε , τι ώρα το ψωνίσαμε , και πόσα λεφτά πληρώσαμε. 

Με τα κινητά τηλέφωνα τελευταίας γενιάς από τα οποία μπορούμε να συνδεθούμε στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο-α , να περάσουμε όλες τις επαφές μας , να μπούμε σε διάφορες υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης ( social media ) όπως είναι το facebook , να γίνει εντοπισμός του κινητού με μεγάλη ακρίβεια , να συνδέσουμε τις πιστωτικές η τις χρεωστικές μας κάρτες με την συσκευή και να κάνουμε τις αγορές μας , και με βάση ότι το νούμερο που έχουμε είναι ταυτοποιημένο με εμάς, το σίγουρο είναι ότι ο μεγάλος αδελφός μας γνωρίζει ήδη πολύ καλά. 

Αυτό το κύκλωμα του κινητού σε μικρότερες φυσικά διαστάσεις και με όλες αυτές τις πληροφορίες που μπορεί να δεχτεί , θέλουν οι νεοταξίτες να το τοποθετήσουν μέσα στο σώμα μας , ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να χάσουν από την ζωή μας και από του που βρισκόμαστε ούτε ένα λεπτό , κάτι που δεν μπορεί να γίνει τώρα με τις κινητές συσκευές , τις οποίες μπορούμε να μην πάρουμε μαζί μας αν το θελήσουμε.

Όλη αυτή την τεχνολογία ,και όλα αυτά τα προσωπικά μας δεδομένα , γνωρίζουμε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι ότι θα τα χρησιμοποιήσει ο τελευταίος και ο χειρότερος παγκόσμιος δικτάτορας 'όλων των εποχών , ο αντίχριστος 666 για την πλήρη υποδούλωση μας Ψυχών και σωμάτων
http://neataksi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.