Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΑΥΤΟΙ ψήφισαν ΥΠΕΡ του Συμφώνου Συμβίωσης Ομοφυλοφίλων. Σχόλια "έξω από τα δόντια", γιατί αρκετή υπομονή κάναμε.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΩΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ :
Υπερψηφίστηκε πριν λίγες ώρες το "Σύμφωνο συμβίωσης".

Αυτό που μας λυπεί περισσότερο είναι ότι σε ελάχιστο χρονικό διάστημα θα βρεθούν θρησκευόμενοι που θα τα έχουν ξεχάσει όλα και θα κουνάνε "από χαρά την ουρά τους" μόλις δούνε κάποιον βουλευτή της μασονοκρατούμενης ΝΔ, να έρχεται στην εκδήλωση τους. Θα έχουν φορέσει και πάλι το θλιβερό χαμόγελο του αυλοκόλακα και θα του δείχνουν την 1η σειρά για να καθίσει, αντί να τον πετάξουν κλωτσιδών έξω από την αίθουσα. Σε λιγότερο από 2 μήνες όπως πληροφορηθήκαμε ετοιμάζεται μια εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη. Θα το δείτε.

Ο Θεός στις 10 εντολές προστάζει :
"ουκ έσονταί σοι θεοί έτεροι πλήν εμού....
ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμί Κύριος ο Θεός σου
αλλά οι άνθρωποι της "εκκλησίας" συνεχίζουν να πιστεύουν στην κοσμική εξουσία και αρνούνται να αποκόψουν τον ομφάλιο λώρο από αυτήν.

Καμαρώστε τους βουλευτές της "θεοσεβούμενης ΝΔ" που υπερψήφισαν το Σύμφωνο Συμβίωσης των ομοφυλόφιλων ή απείχαν :
  • Υπέρ 19 βουλευτές: Θ. Φορτσάκης, Ν. Κεραμέως, Β. Οικονόμου, Ολγ. Κεφαλογιάννη, Ντ. Μπακογιάννη, Ν. Κακλαμάνης, Ν. Δένδιας, Κ. Μητσοτάκης, Κ. Παπακώστα, Σ. Κεδίκογλου, Κ. Τασούλας, Ν. Παναγιωτόπουλος, Χρ. Δήμας, Γ. Βρούτσης, Γ. Πλακιωτάκης.
  • Απουσίασαν 27 βουλευτές: Δ. Σταμάτης, Β. Κικίλιας, Β. Μεϊμαράκης, Αδ. Γεωργιάδης, Σ. Βούλτεψη, Μ. Σαλμάς, Κ. Καραγκούνης, Γ. Ανδριανός, Γ. Στύλιος, Γ. Μαρτίνου, Ε. Μπασιάκος, Κ. Κοντογεώργος, Κ. Τζαβάρας, Κ. Καραμανλής, Κ. Γκιουλέκας, Στ,. Καλαφάτης, Ελ. Ράπτη, Θ. Καράογλου, Κ. Τσιάρας, Α. Σαμαράς, Κ. Κατσαφάδος, Γ. Τραγάκης, Κ. Καραμανλής, Κ. Σκρέκας, Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Αντωνιάδης.
ΣΥΝΟΛΟ: 46 βουλευτές της ΝΔ, ψήφισαν ΥΠΕΡ ή ΑΠΕΙΧΑΝ!
  • Κατά 29 βουλευτές: Αν. Καραμανλή, Αν. Μ. Ασημακοπούλου, Κ. Βλάσης, Μ. Βορίδης, Γ. Βλάχος, Α. Κατσανιώτης, Δ. Κυριαζίδης, Μ. Κόνσολας, Τ. Δημοσχάκης, Απ. Βεσυρόπουλος, Β. Γιόγιακας, Σ. Αναστασιάδης, Θ. Μπούρας, Γ. Γεωργαντάς, Γ. Κασαπίδης, Μ. Αντωνίου, Θ. Δαβάκης, Μ. Χαρακόπουλος, Χρ. Κέλλας, Χ. Αθανασίου, Θ. Καββαδάς, Χρ. Μπουκώρος, Γ. Καρασμάνης, Κ. Κουκοδήμος, Στ. Γιαννάκης, Γ. Κεφαλογιάννης, Φ. Αραμπατζή, Γ. Βαγιωνάς, Ν. Μηταράκης.
Διαφοροποιήσεις υπήρξαν και στους ΑΝΕΛ, που καταψήφισαν το νομοσχέδιο. Υπέρ του Συμφώνου Συμβίωσης ψήφισαν οι Έλενα Κουντουρά, Κώστας Ζουράρις και Θανάση Παπαχριστόπουλος. Επίσης απουσίασε ο πρόεδρος του κόμματος Π. Καμμένος.
(το δημοσίευμα από εδώ)

Συνεπώς στο εξής 2 λεσβίες θα μπορούν υπογράφουν το "σύμφωνο", θα μένει η μία από τις δύο έγκυος (με εξωσωματική γονιμοποίηση από τράπεζα σπέρματος)  και θα έχουν και "παιδί". Ζήτω η Ελλάδα, Ζήτω η θρησκεία, Ζήτω η ΝΔ! (τον Σύριζα, Ποτάμι, Ένωση Κεντρώων δεν τα σχολιάζουμε αν και βρίσκονται "χριστιανοί" που αδιαφορούν για την ιδεολογία τους και τους ψηφίζουν)

Περιμένουμε τώρα από τον μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να τηρήσει την υπόσχεση του και να αρνηθεί οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή με όλους τους παραπάνω, όπως δεσμεύθηκε (δείτε εδώ). Σε 3 βδομάδες έχουμε τα Θεοφάνεια στον Πειραιά. Περιμένουμε να δούμε.

Μία ακόμη φορά ο Ζουράρης υπερψήφισε ένα επαίσχυντο νομοσχέδιο. Υπερψήφισε και το νομοσχέδιο για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας (όχι απλά υπηκοότητας) σε παιδιά λαθρομεταναστών. 
Το αφιερώνουμε στα "χριστιανικά" ιστολόγια που ηδονίζονται να τον προβάλουν ως ίνδαλμα:
 

 
Το αφιερώνουμε και στην ΠΕΘ που πρόσφατα συναντήθηκε μαζί του (μην κρυβόμαστε, ελπίζοντας να ανοίξει πόρτες με την κυβερνητική εξουσία, γιατί προεκλογικά συναντούσαν μόνο τους υποψηφίους της ΝΔ, όπως γράψαμε εδώ). 
 

Ο Ζουράρης τελευταία πέρα από guest star σε χριστιανικές εκδηλώσεις, καθιερώθηκε και ως επίσημος ομιλητής (τι σου κάνει η κυβερνητική εξουσία!)


Το αφιερώνουμε και στο Άγιο Όρος που έβγαλε μεν μια ανακοίνωση τελευταία στιγμή αλλά δεν τόλμησε να δηλώσει ότι δεν θα κάνει δεκτό στο Άγιο Όρος ΚΑΝΕΝΑΝ βουλευτή που θα υπερψηφίσει το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο (θα μας είτε, εδώ δέχονται τον Μπουτάρη 3 μέρες πριν διοργανώσει το Thessaloniki pride, δείτε εδώ)
 

Το αφιερώνουμε και σε ορθόδοξο σύλλογο της Πιερίας που πρόσφατα στην εκδήλωση του έβαλε ως Προεδρεύουν της συνεδρίας και ως ομιλητή, βουλευτή Θεσσαλονίκης της ΝΔ (και παρά τα τηλέφωνα μας και τα εμαιλ δεν μας απαντούσαν όταν τους γνωστοποιούσαμε με ντοκουμέντα ότι είναι επίτιμος Πρόεδρος στα Ρόταρυ). Το όνομα του φιγουράρει σε αυτούς που απείχαν από την χθεσινή ψηφοφορία. Να τον χαίρονται (αναφερόμαστε σε "καθαρόαιμο" σύλλογο, ορθοδοξότατο)
 
Ίσως το μεγαλύτερο πρόβλημα του θρησκευόμενου κόσμου είναι ο Μεσσιανισμός. Ως άλλοι Εβραίοι συνεχίζουν να αναζητούν τον "Μεσσία" που θα τους σώσει και θα εκπληρώσει τις προφητείες. Γκουροποιούν μητροπολίτες, γέροντες, εναγωνίως ψάχνουν πρόσωπα να στηριχτούν και να τους αποδώσουν το "παπικό αλάθητο". 


 
Ο γνωστός "γέροντας" που εμφανίζεται κάθε φορά προεκλογικά. Πάντως κι ο Σαμαράς που "θα σώσει την Ελλάδα" κι ο Άδωνης καταποντίστηκαν! Άδικα έγραψε την επιστολή με την προφητεία! Κρίμα, πολύς κόσμος χρειάζεται έναν προφήτη. Για να δώσει "θεϊκή" συγκατάβαση στην ανοησία του.  


 
Ολόκληρη την προεκλογική προφητεία (24 Ιανουαρίου 2015), του ίδιου γέροντος της Μονής Αγίου Ιλαρίωνος, για τον Σαμαρά, "του πολυφίλητου Προέδρου", του "Άγγελου",  που υποδέχθηκε και τον Ροταριανό Άδωνη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ ή εδώ. Παρεπιπτόντως, κι ο Άδωνης απείχε απ' την επίμαχη ψηφοφορία!  


Καλλιεργήσαμε έναν τύπο χριστιανού "ούφο". Που αρνείται πεισματικά να αξιοποιήσει το μυαλό που του χάρισε ο Θεός. Του φαίνεται πολύ πιο "εύκολο" να ρωτάει τον πνευματικό του για το κάθε τι. Και φυσικά πλήθος πνευματικών αποδέχονται τον ρόλο αυτό.


Γι αυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Όλοι οι υποτιθέμενοι "πνευματικοί" και "μπροστάρηδες" του αντιΟικουμενιστικού αγώνα, να κοιτάνε ο ένας τον άλλον και κανείς να μην τολμάει να βγει μπροστά.

"Ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμί Κύριος ο Θεός σου
Όσο δεν προσγειώνονται, τόσο θα τρώνε τα μούτρα τους. Δεν πειράζει "έχει ο Θεός" όπως λέμε. Μα τα έχουμε διαστρεβλώσει όλα..

Χωρίς να έχουμε μελετήσει σχετικά, υποθέτουμε ότι τόσο στην Κωνσταντινούπολη πριν την πτώση (που πίστευαν ότι "η Παναγία δεν θα αφήσει"), όσο και το 1922, οι Έλληνες θα παραληρούσαν ότι ζούν τις προφητείες και θα φτάσουν στην Κόκκινη Μηλιά. Τελικά έχασαν κι αυτά που είχαν.

Ήρθε η ώρα να σοβαρευτούμε και -ελλείψει ηγέτη- να προχωρήσουμε όλοι μαζί εμπρός, στον σκληρό δρόμο του αγώνα. Τώρα έχουμε να τα βάλουμε με ΟΛΟΥΣ. 
Ενάντια στον Οικουμενισμό, ενάντια στην Μασονία, ενάντια στην δεσποτοκρατία, ενάντια στους δοσίλογους και εντολοδόχους, κλέφτες και απατεώνες κάθε απόχρωσης που μας κυβερνούν. Διαφορετικά μία ακόμη φορά θα χάσουμε τα πάντα.Η επιλογή είναι δική μας. Όπως γράψαμε και χθες, έπρεπε όλοι οι πιστοί  να είμασταν στον δρόμο αντί να βλέπουμε από την τηλεόραση τους ομοφυλόφιλους να προκαλούν έξω από την μητρόπολη και στο Σύνταγμα.

Ιστολόγιο Ομάδα εκπαιδευτικών "Ο Παιδαγωγός"
 

3 σχόλια:

  1. Νεότερη ενημέρωση (24/12/2015):
    Και μετά το αποτέλεσμα, οι εχθροί της πατρίδας και της Ορθοδοξίας, πχ ο γνωστός Γρηγόρης Βαλλιανάτος, πανηγυρίζουν και προκαλούν:
    (προβάλλονται φωτογραφίες μέσα από την Βουλή, ομοφυλόφιλων να φιλιούνται στα θεωρεία)



    Είναι η τελευταία μάχη που χάθηκε χωρίς να δοθεί.
    Στο εξής δεν θα περιμένουμε ΚΑΝΕΝΑΝ δεσπότη, αρχιμανδρίτη, ιερομόναχο ή ιερέα να μας καλέσει σε διαμαρτυρία. Μία ακόμη φορά ένιψαν τα χέρια τους. Με ανακοινώσεις δεν δίνεις μάχη. Την χάνεις.
    Στο εξής θα βγαίνουμε στο δρόμο. Λίγοι ή πολλοί δεν έχει καμία σημασία. Εξ άλλου δεν ήταν περισσότεροι οι ομοφυλόφιλοι που προκάλεσαν έξω και μέσα στη Βουλή.
    Οι "συνετοί" αδερφοί μας, οι "πνευματικοί", ας μας κοιτάνε μία ακόμη φορά από την τηλεόραση κι ας μας χαρακτηρίσουν μια φορά ακόμη ακραίους. Καλύτερα "ακραίοι, στις επάλξεις" παρά "συνετοί" αλλά "νεκροί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΟΝΩΝΤΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΟΜΙΛΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ-ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΡΘΟΔΟΞΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ .
      ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ [ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ] ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ "ΜΙΣΗΤΟΥΣ" ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ .
      ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΠΛΑΣΤΙΓΓΑ ΕΓΕΙΡΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ .
      ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΑ ΠΡΟΣΚΕΙΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ Ι.Μ. ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΜΙΑ ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 41 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΕΝΟΧΛΕΙ .
      ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΡΙΠΤΥΧΟΥ "ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΠΑΤΡΙΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΠΑΡ ΟΛΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΙΟΤΙ "ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ" !!!

      Διαγραφή
    2. ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :
      http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2015/06/blog-post_40.html

      Διαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.