Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2015

ΑΝΙΕΡΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΡΟΩΘΗΤΕ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ !!!

Στο παρακάτω βίντεο ακούστε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Άνθιμο Κουκουρίδη, στο 1:00 έως 1:04 του αποσπάσματος της συνέντευξης του, να λέει επακριβώς για τους ομοφυλόφιλους ότι : «Το να συνεχίσουν να υπάρχουν οι ομοφυλόφιλοι, είναι συμβατό με την ανθρώπινη φύση».  
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΑΝΙΕΡΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΜΕ ΤΑ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ !!!

 Τι μας είπε ο Απόστολος Παύλος για την  ομοφυλοφιλία; Ας δούμε τι μας  έγραφε:Η ομοφυλοφιλία είναι συνέπεια της διαστροφής που υπέστη το ανθρώπινο γένος με το προπατορικό αμάρτημα· προέρχεται από την απομάκρυνση της θείας χάριτος απ’ την καρδιά του ανθρώπου, αφού οι άνθρωποι την έχουν διώξει ξεμακραίνοντας από το Θεό πηγη (Ρωμ. 1, 27, και […]

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΚΟΜΗ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΑ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΟΜΟΡΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ !!!

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΘΗ Ο ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΓΓΕΛΟ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΦΑΞΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΣΕΝΟΚΟΙΤΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΗ ΓΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΝΝΙΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ !!!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΛΑΣΤΗΚΕ ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ;;;
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΕ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.