Τετάρτη 6 Μαΐου 2015

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ISIS ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ;

ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!!




Οι τζιχαντιστές είναι εδώ στης φυλακές μας

Στην χθεσινή εκπομπή του Τραγκα ο αρχιφύλακας των φυλάκων του Κορυδαλλού Α.Αραβαντινος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας μας .

Ο γνωστός αρχιφύλακας είπε πως δυστυχώς έχει χαθεί ο έλεγχος από τους φυλακές και έχει περάσει στα χέρια των κρατουμένων, κυρίως των Αλβανών με εξαίρεση κάποιες πτέρυγες που είναι στον έλεγχο των Ελλήνων.

Ρίχνοντας της ευθύνες στης πολιτικές ηγεσίες της χώρας, διαχρονικά και κυρίως στην τωρινή πολιτική ηγεσία του υπουργείου. Σε μια αποστροφή του λόγου του ο Αραβαντινος είπε ότι στο επόμενο διάστημα στης φυλακές θα δούμε συγκρούσεις μεταξύ Σουνιτών και Σιίτων, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα ότι η τζιχαντ είναι εδώ! Ήδη έχει ξεκινήσει η στρατολόγηση μαχητών εντός των φυλάκων.

Μετά και από αυτές της ξεκάθαρες δηλώσεις του κΑραβαντινου δεν νομίζουμε υπάρχει υπεύθυνος ή ανεύθυνος που θα δηλώσει ότι δεν γνώριζε τι μας ξημερώνει

Με την κατάσταση που επικρατεί με την ανεξέλεγκτη εισβολή που μέρα με την μέρα γιγαντώνεται είναι εξαιρετικά πιθανόν, να έχουμε (πολύ σύντομα) τα πρώτα χτυπήματα του ISIS στην πατρίδα μας, χρησιμοποιώντας της φυλακές ως κέντρα εκπαίδευσης και προσηλυτισμού νέων δήμιων που θα θέλουν να «γευθούν» αίμα απίστων, όπως κάνουν οι συμπολεμιστές τους στην Συρία… Μόνο που αυτή την φορά δεν θα παρακολουθούμε τους αποκεφαλισμούς από τις τηλεοράσεις αλλά από τα παράθυρα των σπιτιών μας….

 http://apogeymatinifroyra.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.