Σάββατο 25 Απριλίου 2015

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ακριβώς όπως Τχιζαντιστες οι νεοναζί ουκρανοι σταυρωνουν εναν ανθρωπο ..Προσοχή σκληρές εικόνες !



.katohika.gr

Ακριβώς όπως Τζιχαντιστες οι νεοναζί ουκρανοι σταυρωνουν εναν ανθρωπο και μετα τον καινε παντα με τις "πλατες" των Σιωνιστων και του Βατικανου που γνωριζει αυτο το "εργο" απο παλια οταν εσφαξε 800 χιλιαδες Ορθοδοξους Σερβους !!!

και για την ιστορια για οσους δεν ξερουν διαβαστε παρακατω ποιοι ειναι οι παπικοι και ποιος ο ρολος τους στο παγκοσμιο γιγνεσθε και αν θελετε στειλτε το και στους λυκοποιμενες τυπου Βαρθολομαιου ,Ιερωνυμου και σια αν και πιστευουμε οτι τα ξερουν πολυ καλα απλα τα εχουν "σβησει" απο την μνημη τους .

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ !!!

 Για να καταλάβουμε, όμως, ποιο είναι το αληθινό πρόσωπο του Παπισμού, αρκεί να θυμηθούμε τις 800 χιλιάδες (800.000) Σέρβων Ορθοδόξων που έσφαξαν οι ουνίτες Παπικοί, Ουστάσι λεγόμενοι, στον καιρό του Β’ Παγκοσμίου πολέμου (1942-1944) στη Σολβενία και Κροατίς της Γιουγκοσλαβίας!

Οκτακόσιες χιλιάδες ορθόδοξοι σφάχτηκαν από τους παπικούς, ύστερα από σκληρά βασανιστήρια, με εντολή του Βατικανού!
Πρέπει ακόμη να προσθέσουμε ότι τις σφαγές κατά των ορθοδόξων στη Σερβία τις κατηύθυνε ο Πάβελιτς. Μετά την λήξη του Β΄ Παγκοσμίου πολέμου, τον Πάβελιτς, τον έκρυψε ο Πάπας στο Βατικανό επί δύο χρόνια μεταμφιεσμένο σε παπικό καλόγηρο. Έπειτα για να τον γλυτώσει από τις συνέπειες τον φυγάδευσε στη Ν. Υόρκη και τον εμπιστεύθηκε στον εκεί παπικό Αρχιεπίσκοπο Σπέλμαν. Υψηλή προστασία εγκληματιών κατά Ορθοδόξων…
Το αληθινό πρόσωπο του Παπισμού το ξεσκέπασε τον Μάιο του 1969 και ο Μητροπολίτης Πράγας και πάσης Τσεχοσλοβακίας Δωρόθεος στην Ακαδημία Επιστημών της Σόφιας. Όταν καταπατήθηκε η Τσεχοσλοβακία από τους Ρώσους, οι ουνίτες παπικοί επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα εναντίον των Ορθοδόξων Χριστιανών. Ο μητροπολίτης Πράγας κατήγγειλε μεταξύ άλλων:
  • Καταστροφή Ορθοδόξων ναών, διωγμό πιστών Ορθοδόξων, γκρέμισμα κωδωνοστασίων, τσάκισμα Ορθοδόξου τριπλού Σταυρού, βεβηλώσεις και άλλες βάρβαρες πράξεις που έκαναν οι Παπικοί
  • Οι Ορθόδοξοι στην προσπάθεια να προφυλάξουν το ναό τους από τη βεβήλωση στο χωριό Μάλε Ζαλουζίτσε, περιοχής Μιχαλόφτσε, έχυσαν το αίμα τους. Πάνω σ’ αυτό το αίμα της θυσίας πατώντες οι Ουνίτες «ιερείς» μπήκανε στο ναό των Ορθοδόξων να κάμουν τη λειτουργία τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.