Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Στηρίξτε την Ιντιάνα!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ
Mike Pence, κυβερνήτης της Ιντιάνα
ΚΟ: Η οικογενειακή πιτσαρία μιας μικρής πόλης στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, έγινε ο τελευταίος στόχος αυτών που τους αρέσει να αυτοαποκαλούνται «υπερασπιστές των δικαιωμάτων» και να μιλάνε για «ανοχή», οι οποίοι στην πραγματικότητα θέλουν να τιμωρήσουν όποιον αντιτίθεται στο «γάμο» των ομοφυλοφίλων. Όποτε ένας χριστιανός επαγγελματίας (φωτογράφος, ζαχαροπλάστης, ανθοπώλης, ξενοδόχος κλπ) αρνείται τις υπηρεσίες του σε «γάμο» ομοφυλόφιλων (όχι σε μεμονωμένο ομοφυλόφιλο, όπως τα "έγκυρα" ΜΜΕ ψευδολογούν), ξεσπάει εναντίον του ένα πογκρόμ μίσους από εξαγριωμένους όχλους - οπαδούς του απολυταρχισμού, που το μόνο που ζητούν είναι να ρίξουν στην πυρά όποιον δεν συμφωνεί μαζί τους..
Καλωσήρθατε στην εποχή με τα δίκρανα και τις δάδες.
Ο Kevin O 'Connor και η οικογένειά του αναγκάστηκαν να κρυφτούν και να κλείσουν προσωρινά την πιτσαρία τους, μετά την λύσσα που ξέσπασε εναντίον τους από τους οπαδούς της «ανοχής» και της «διαφορετικότητας», επειδή δήλωσε σε δημοσιογράφο τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ότι δεν θα μπορούσε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ένα «γάμο» ομοφυλόφιλων.
«Είμαι Χριστιανός», είπε ο Kevin O'Connor «και η πίστη μου είναι η βάση της δουλειάς μου». «Ποτέ όμως δεν έδιωξα κανέναν από το κατάστημά μου, ποτέ δεν αρνήθηκα μία πίτσα σε έναν ομοφυλόφιλο», δήλωσε. «Δεν με νοιάζουν ποια είναι τα πιστεύω τους».
Μετά την «αποκάλυψη» του καναλιού, η οικογενειακή επιχείρηση δέχθηκε σφοδρή επίθεση από «ακτιβιστές δικαιωμάτων» που τους κατηγορούσαν ως «αντι-γκέι φανατικούς». Οι σελίδες τους στο Facebook γέμισαν με γκέι πορνογραφία. Τους έπαιρναν τηλέφωνο και τους έβριζαν χυδαία και τους απειλούσαν. "Ποιος θα πάει να κάψει την πιτσαρία;" έγραψε  ένας. Τόσο bullying από τους οπαδούς της «ανοχής» και της «αγάπης»...

Άρθρο του Patrick J. Buchanan / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.