Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΡΑΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΖΟΥΑΛ

ekklisia-tis-agglias
Η εκκλησία των μελών ιεροσύνης της Αγγλίας έχουν πλέον τη δυνατότητα να «ντύνονται» κατά τη διάρκεια της λειτουργίας. Οι πρώην κανόνες σχετικά με τα ράσα και τα άμφια χαλαρώθηκαν και πρέπει να συμβαδίζουν με τη σημερινή κουλτούρα της Νέας τάξης πραγμάτων.Κατά τη Γενική Σύνοδο στη Νεά Υόρκη, η πρόταση οι κληρικοί να ντύνονται πιο άνετα στις τυπικές λειτουργίες και που εγκρίθηκε από την Εκκλησία της Αγγλίας ενώνει τώρα μια ποικιλία ονομασιών συμπεριλαμβανόμενων των Ευαγγελιστών, επιτρέποντας στους εκκλησιαστικούς ηγέτες να φορούν παντελόνια και πουκάμισα στη θέση των επίσημων ράσων.
Η πρόταση προήλθε από τον επίσκοπο του Λονδίνου Hobb ο οποίος πρότεινε ότι τα άμφια δεν είναι απαραίτητα όταν κάποιες εκκλησίες ανταποκρίνονται σε κάζουαλ περιοχές, όπως σχολεία και καφενεία.
atheatignosi

σχολιο δικο μας :ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ...ΣΑΣ <<ΕΦΑΓΕ >.ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΟΙ <<ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΧ-ΙΕΡΕΙΣ>> ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΑ ΡΑΣΑ [οχι οτι μεχρι τωρα που τα φορουσαν τα τιμουσαν για να λεμε τη αληθεια]  ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΤΟΥ !!!

εαν δεν πιστευετε δειτε στον  παρακατω συνδεσμο:

http://agiosioannisotheologoskavalas.blogspot.gr/2014/03/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.