Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Μήνυση κατά της Αστυνομίας από την νεα Μονή Εσφιγμένου

Μήνυση κατά της Αστυνομικής διεύθυνσης Χαλκιδικής ( Πολύγυρος)  και του Αστυνομκύ Τμήματος του Αγίου Ορους, υπέβαλε η Μονή Εσφιγμέμου (νέα αδελφότητα) για τους χειρισμούς των αστυνομικών στην τελευταία προσπάθεια της νεας Μονής να εφαρμόσει τις δικαστικές αποφάσεις  δια των δικαστικών επιμελητών και των εργατών που επιστρατεύτηκαν για την εκκένωση του κτιρίου το οποίο έχουν καταλάβει ρασοφόροι της παλαιάς αδελφότητας.

α]σημ.ιστολογιου μας :εκτος απο εργατες ειχανε και μπραβους μαζι τους για να διωξουν τους κανονικους μοναχους της παλαιας αδερφοτητας !

Να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο αστυνομικοί του Α.Τ. Καρυών,μεταξύ των οποίων και ο  διοικητής  του,κινδύνευσαν να δεχθούν  την βόμβα μολότοφ  που έριξαν επάνω τους  οι καταληψίες του Β΄ κτιρίου (παλαιάς αδελφότητας) εάν δεν προλάβαιναν να  προφυλαχθούν.


β] σημ. ιστολογιου μας :ειναι πολυ μεγαλο ψεμα οτι κινδυνευσαν αστυνομικοι , οι μονοι που κινδυνεψαν απο τους μπραβους της νεας αδελφοτητας ηταν οι μοναχοι της παλαιας!

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-press-room.blogspot.gr από δικαστικούς κύκλους του Πολυγύρου για το θέμα αυτό κλήθηκαν να καταθέσουν στον ανακριτή Πολυγύρου ο πολιτικός διοικητής του Αγίου Ορους, κ. Αρίστος Κασμίρογλου, αλλά και για πρώτη φορά στα χρονικά ο ίδιος ο Σερβικής  καταγωγής, Πρωτεπιστάτης του Αγίου Ορους, Ιερομόναχος  Στέφανος Χιλανδαρινός, κάτι το οποίο προκάλεσε ιδιαίτερα αίσθηση σε όλο το Άγιο Όρος.
γ]σημ. ιστολογιου μας :ειναι πολυ μεγαλη ντροπη εντεταλμενοι ρασοφοροι να <<τρεχουν >>στα δικαστηρια τα οργανα του κρατους αλλα και τον ιδιο των Πρωτεπιστατη του Αγιου Ορους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.