SATANAMERICA. Ο ναός του Σατανά έστησε άγαλμα με κεφαλή τράγου στον Άρχοντα του Σκότους και κεριά λατρείας στο κυβερνητικό Γραφείο της Πολιτείας των ΗΠΑ στην Αϊόβα/Iowa!

Ο Ναός του Σατανά εγκατέστησε στο κυβερνητικό Γραφείο στην Πολιτεία της Αϊόβα/Iowa των ΗΠΑ ένα άγαλμα με ένα αστραφτερό δαιμονικό κεφάλι τράγου που φέρει βυσσινί χιτώνα που παραπέμπει στον άρχοντα του Σκότους στην Πολιτεία της Αϊόβα/Iowa ως έκφραση «θρησκευτικής ελευθερίας». Μαύρα Χριστούγεννα..

Κυβερνητικός σατανισμός θεσμικός σατανισμός Ομοσπονδιακός σατανισμός επίσημος σατανισμός SATANAMERICA

ενεργούν πλέον και επίσημα εν ονόματι του όσο για τα έργα τους έργα του τα βλέπουμε γενοκτονίες εθνοκαθάρσεις μαζικές ανθρωποθυσίες βρεφών παιδιών…

Η σατανική επίδειξη με δαιμονικό τράγο με κόκκινο μανδύα στήθηκε στην Πολιτεία της Αϊόβα ως «έκφραση της θρησκευτικής ελευθερίας» στη ροτόντα του Καπιτωλίου της Πολιτείας της Αϊόβα. Το κεφάλι του τράγου είναι καλυμμένο με καθρέφτες στο βωμό υπάρχουν και κεριά λέει η dailymail. κρατάει ένα στεφάνι.

Ο Ναός το μόνο που δεν κατάφερε να περάσει κι απορρίφθηκε ήταν μόνο το αρχικό τους αίτημα να χρησιμοποιήσει ένα πραγματικό κρανίο τράγου.

Ο ιδρυτής του Satanic Temple, Lucien Greaves, είπε στο KCCI: «Θα απολαύσουμε πραγματικά την ευκαιρία να εκπροσωπηθούμε σε ένα δημόσιο φόρουμ. Δεν έχουμε ”ναό” σε κάθε γωνιά του δρόμου ».

Ο Σατανικός Ναός χαρακτηρίστηκε θρησκεία απαλλαγμένη από φόρους από το IRS το 2019 παρέχοντάς του την ίδια νομική προστασία που έχουν και άλλες θρησκείες.

Αυτό περιλαμβάνει: «Πρόσβαση σε δημόσιους χώρους όπως άλλοι θρησκευτικοί οργανισμοί. επιβεβαιώνοντας τη θέση του στο δικαστήριο κατά την καταπολέμηση των θρησκευτικών διακρίσεων· και δίνοντας τη δυνατότητα στον Σατανικό Ναό να υποβάλει αίτηση για κρατικές επιχορηγήσεις που βασίζονται στην πίστη».

Ο Σατανικός Ναός αυτοχαρακτηρίζεται ως «η πρωταρχική θρησκευτική σατανιστική οργάνωση στον κόσμο με εκκλησίες διεθνώς και μια σειρά από δημόσιες εκστρατείες υψηλού προφίλ που έχουν σχεδιαστεί για τη διατήρηση και την προώθηση της κοσμικότητας και των ατομικών ελευθεριών».

Ισχυρίζεται ότι έχει πάνω από 700.000 μέλη. Η πολιτεία της Αϊόβα έχει τοποθετήσει μια σαφή πινακίδα δίπλα από την εγκατάσταση που γράφει: «Αυτή η εγκατάσταση δεν ανήκει, δεν διατηρείται, δεν προωθείται, δεν υποστηρίζεται ή δεν σχετίζεται με την Πολιτεία της Αϊόβα». Αλλά τους παραχώρησαν το Καπιτώλιο τους…. και τον έχουν θρονιασμένο!

O Θεός δεν ευλογεί την Αμερική

Ο Θεός καταριέται την SATANAMERICA!

dimpenews.com