Κυριακή 23 Απριλίου 2023

Η τεχνολογία CRISPR θα περιλαμβάνει παιδιά που έχουν εμφυτευθεί με τσιπ, γενετικά τροποποιημένα στο πρόγραμμα WEF...


ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Welt, ο ιολόγος Prof. Ο Δρ. Ο Hendrik Streeck του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Βόννης σχετικά με το "σωματικό συντονισμό" και την "ανθρώπινη βελτίωση": πιο ανθεκτικά παιδιά ή μικροτσίπ εμφυτευμένα στο χέρι που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πληρωμή ή το ξεκλείδωμα των θυρών.

Πιστεύει ότι όλοι ονειρεύονται να βελτιώσουν τις γνωστικές τους ικανότητες: «να μπορούν να σκέφτονται πιο γρήγορα ή να βελτιώνουν την απόδοσή τους». Ο Δρ. Ο Streeck ισχυρίζεται ότι υπάρχουν τρεις τρόποι για να "συντονίσετε" το σώμα για να γίνει αυτό δυνατό: (1) "Βελτίωση του σώματος" με φάρμακα. (2) χρήση εμφυτευμάτων μικροτσίπ. και (3) χειραγώγηση DNA πριν γεννηθούν παιδιά.

"Η φαντασία δεν γνωρίζει όρια. Όλα είναι πιθανά", εξηγεί ο Δρ Στρικ. Σκέφτεται για την τεχνολογία CRISPR ως εξής: "Μπορούμε να τη χρησιμοποιήσουμε για να αλλάξουμε όλα τα είδη των ανθρώπινων χαρακτηριστικών πριν από τη γέννηση. Για παράδειγμα, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε παιδιά που να είναι ανοσοποιημένα σε ορισμένες ασθένειες ή πιο ανθεκτικά στο κρυολόγημα."

Ο Δρ. Ωστόσο, ο Streek προειδοποιεί επίσης για τις βλαβερές συνέπειες της αλλαγής του ανθρώπινου γονιδιώματος. Τα παιδιά των οποίων το γονιδίωμα έχει αλλοιωθεί με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν απρόβλεπτες και μακροπρόθεσμες παρενέργειες: «Πρέπει να θυμάστε πάντα ότι αυτή η γενετική τροποποίηση θα μεταδοθεί στους απογόνους σας».

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) έθεσε πρόσφατα το θέμα των μικροτσίπ στον εγκέφαλο των παιδιών. Επιπλέον, τον Αύγουστο του 2022, δημοσιεύτηκε ένα άρθρο στον ιστότοπο του WEF που έλεγε ότι τα μικροτσίπ στον εγκέφαλο όχι μόνο θα βελτιώσουν την υγεία των παιδιών εξαλείφοντας διαταραχές όπως οι μαθησιακές δυσκολίες και η κατάθλιψη, αλλά θα άνοιξαν επίσης το δρόμο για τα παιδιά να αποκτήσουν υπεράνθρωπες ικανότητες: .. .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...


https://freeworldnews.us/die-crispr-technologie-wird-chip-implantierte-genetisch-veraenderte-babys-auf-die-wef-agenda-bringen/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.