Δευτέρα 17 Απριλίου 2023

Μια νέα έκθεση του ΟΗΕ ζητά την αποποινικοποίηση όλων των μορφών χρήσης ναρκωτικών και σεξουαλικής δραστηριότητας παγκοσμίως

σχολιο ιστολογιου μας: ο εκφυλισμος της κοινωνιας σε παγκοσμιο επιπεδο προωθειται μεσα απο τους θεσμους οι οποιοι υποτιθεται οτι δημιουργηθηκαν για την προστασια της και οχι για την καταστροφη της.

Οι συνδεσμοι για του λογου το αληθες ειναι στα αγγλικα για οποιον θελει να μελετησει παραπανω.



Συγκεκριμένα, ο ΟΗΕ προτείνει ( https://www.unaids.org/en/resources/presscentre/featurestories/2023/march/20230308_new-legal-principles-decriminalization ) να αρχίσει η νομιμοποίηση του σεξ μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων ως μέρος μιας αδήλωτης παγκόσμιας εκστρατεία για την ομαλοποίηση της παιδεραστίας.

Η σελίδα 22 της έκθεσης ( https://icj2.wpenginepowered.com/wp-content/uploads/2023/03/8-MARCH-Principles-FINAL-printer-version-1-MARCH-2023.pdf ) αναφέρει: "Εάν είναι η εφαρμογή του ποινικού νόμου, οποιαδήποτε ελάχιστη ηλικία συναίνεσης για το φύλο θα πρέπει να εφαρμόζεται κατά τρόπο που δεν εισάγει διακρίσεις. Η εκτελεστότητα του νόμου δεν πρέπει να συνδέεται με το φύλο/φύλο των συμμετεχόντων ή την ηλικία συναίνεσης."

Η έκθεση προσθέτει: "Επιπλέον, η σεξουαλική συμπεριφορά που περιλαμβάνει άτομα κάτω από την ελάχιστη εθνική ηλικία σεξουαλικής συναίνεσης μπορεί να είναι εκούσια στην πραγματικότητα, αν όχι βάσει νόμου. Σε αυτό το πλαίσιο, η εφαρμογή του ποινικού δικαίου θα πρέπει να αντικατοπτρίζει τα δικαιώματα και την ικανότητα των κάτω των 18 ετών να συναινετικές αποφάσεις σχετικά με τη σεξουαλική δραστηριότητα».

Η έκθεση ζητά επίσης την κατάργηση όλων των ποινικών νόμων ( https://www.liveaction.org/news/un-report-calls-sexual-activity-decriminalized/ ) που σχετίζονται με τη σεξουαλική εργασία, η οποία θα μπορούσε εύκολα να βοηθήσει τους διακινητές, τους μαστροπούς και βιαστές. Αυτό, με τη σειρά του, εξυπηρετεί τη βιομηχανία των αμβλώσεων, η οποία βοηθά τους διακινητές και τους κακοποιούς, μη αναφέροντας ύποπτες κακοποιήσεις και επιστρέφοντας τα θύματα των αμβλώσεων στους κακοποιούς τους. Η αποποινικοποίηση της σεξουαλικής εργασίας, των σεξουαλικών εγκλημάτων κατά ανηλίκων και των αμβλώσεων θα διπλασιάσει μόνο τις πιθανότητες των διακινητών και των βιαστών που είναι γνωστό ότι χρησιμοποιούν την άμβλωση ως μέσο συγκάλυψης των εγκλημάτων τους.

Οι «ειδικοί» του ΟΗΕ πιστεύουν ότι η ποινικοποίηση εγκλημάτων που σχετίζονται με αυτά τα ζητήματα αποτελεί επίθεση στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Η σεξουαλοποίηση των παιδιών και ολόκληρης της κοινωνίας κερδίζει μόνο δυναμική, γιατί όλος αυτός ο εφιάλτης του εκφυλισμού της παραδοσιακής κοινωνίας με τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες της θα υποστηριχθεί ακόμη πιο ενεργά από τη σατανική λατρεία στην παγκόσμια εξουσία, ακόμη και σε νομοθετικό επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.