Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Οταν το Αγιον Ορος προσκυναει στον ιο του σατανα και οχι στον Υιο του Θεου.

 


ΟΤΑΝ ΑΠΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΔΊΔΕΤΑΙ
ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ!!!
Αυτό που επιθυμεί να επιβάλει η πολιτεία (ΚΑΙ η νέα τάξη πραγμάτων) στους ανθρώπους, με τον διαχωρισμό ανθρώπων σε εμβολιασμένους και μη (βλέπε μελλοντικά σε σφραγισμένους και μη), έγινε στην Μονή της Μεγίστης Λαύρας Αγίου Όρους.
«...απόφαση του ηγουμένου της Ιεράς Μονής Μεγίστης Λαύρας να γίνουν δεκτοί στο πανηγύρι του Αγίου Αθανασίου του Αθωνίτου (γίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο) αποκλειστικά εμβολιασμένοι μοναχοί και να αποκλειστούν επιπλέον και οι λαϊκοί προσκυνητές!...»
(σχολιο ιστολογιου μας: στο λινκ που παραθετουμε οπου βλεπετε σχετικα με την εσφιγμενου εννοει την νεα μονη των κατσουλιερηδων  )
Τελικά, έβαλαν δύο αστυνομικούς στην είσοδο της Μονής οι οποίοι απαγόρευαν την είσοδο πιστών ακόμη και να προσκυνήσουν!!!
Το δυστυχέστερο είναι ότι αυτό γίνεται από αυτούς που θα περίμενε κάθε πιστός το καλό παράδειγμα, για ομολογία και Πίστη! Διότι, όταν απαγορεύουν τους προσκυνητές από φόβο μεταδόσεως του ιού, μόνο Πίστη δε διδάσκεται! Όσο για την Ευλογία (με μεγάλο έψιλον) εκ του προσκυνήματος του Οσίου έναντι του ιού (με μικρό ιώτα), πάει περίπατο και η ομολογία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.