Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

ΟΙ 3 "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

 ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 3 "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.


 

ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.


 

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ .

1) Η ΛΙΛΙΘ..Η Λίλιθ είναι μυθικός θηλυκός Μεσοποτάμιος νυχτερινός δαίμονας που σχετίζεται με τον άνεμο και πιστεύεται ότι βλάπτει τα παιδιά. Στο Ταλμούδ και το Μιδράς, η Λίλιθ εμφανίζεται σαν νυχτερινός δαίμονας. Σύμφωνα με κάποια απόκρυφα κείμενα της ιουδαικης θρησκειας , η Λίλιθ ήταν η πρωτόπλαστη γυναίκα και φτιάχτηκε όπως ο Αδάμ από χώμα, οπότε ήταν ίση του, σε αντίθεση με την Εύα.κλπ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΤΤΑ ..ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΑΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ.

2) Ο ΠΑΝΕΠΟΠΤΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ..Το Μάτι του "θεού " το οποίο, τοποθετημένο μέσα σε μια πυραμίδα, παρατηρεί τα πάντα, είναι ένα σύμβολο που πιθανότατα έχει την καταγωγή του στην Αίγυπτο. Ο συμβολισμός πέρασε στον τεκτονισμό και στους Πεφωτισμένους (Illuminati), ιδιαίτερα με την μορφή του "Ματιού μέσα στο τρίγωνο", που αργότερα πήρε την ονομασία "Πανεπόπτης Οφθαλμός"...ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΙΘΑΝΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ Μ.Α.Τ.Σ...ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

3) Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΩΣ ΛΑΜΠΑ (ΦΩΤΙΣΜΟΣ) ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΩΝ  ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ...ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΙΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ "ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ".

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ (ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙΑΥΤΟ ) ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΚΑΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΥΧΑΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ .

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ .

ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΨΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΓΚΡΑΦΙΤΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ  ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ;

ΟΠΟΤΕ ΑΔΕΡΦΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΡΑΚΥΛΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ..ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΑΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΜΑΣ "ΦΥΛΑΝΕ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.