Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ :ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ  ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΚΟΝΑΚΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΡΟΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ.


                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ.

ΑΡΠΑΓΗ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΑΚΙΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ ΡΟΔΑ.


Σήμερα οι 3 μοναχοί της νέας ψευδο-αδελφότητας της Εσφιγμένου διορισμένοι εν μία νυκτί και ενάντια στον Κ.Χ.Α.Ο. , δέσμευσαν από την Ιστορική Εσφιγμένου των 100 μοναχών ένα κτήμα στην Ιερισσό.

Μετά από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Αγιορείτικα κονδύλια, τραπεζικούς λογαριασμούς, ακίνητα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, τρακτέρ, οχήματα και κάθε τι που ήταν πηγή εσόδων στην αδελφότητα μας (που αριθμεί 110 μοναχούς), τώρα ανήκει και ελπίζουμε να φτάνει να ταΐζει τα «ταπεινά και γεμάτα Χριστιανική αγάπη» στόματα των 3 μοναχών της νέας ψευδο-Εσφιγμένου.

Αν δεν έχουν χορτάσει το μόνο που έχει μείνει πια να πάρουν, είναι οι ψυχές μας.

Οι σημερινές εξελίξεις μας θέτουν αβίαστα τον εξής προβληματισμό: άραγε η ομάδα των ψευδοεσφιγμενιτών ήρθε στο Άγιον Όρος για να μιμηθεί την δικαιοσύνη και την πραότητα του Ιησού Χριστού ή την αρπακτικότητα και την απληστία κάποιων; Σήμερα η νεότερη ιστορία του Αγίου  Όρους θα γράψει με μελανά γράμματα το εξής πρωτοφανές, μοναχοί να αρπάζουν και να σφετερίζονται άλλης μονής  περιουσιακά στοιχεία υπό την πρόφαση της αποκατάστασης της νομιμότητας! Οποία πτώση τους! Οποία κατάντια τους ! Ευχόμαστε ειλικρινή μετάνοια στους άρπαγες καθότι η πράξη τους θα μείνει στους αιώνες στιγματισμένη και καταδικασμένη...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αμέσως μετά την αρπαγή του κτήματος μας στην Ιερισσό … μας πήραν και το κονάκι στα Νέα Ρόδα.

Την ίδια ώρα που βάλλεται ο Χριστιανικός κόσμος στην γείτονα χώρα είναι ΜΕΓΑΛΗ ΝΤΡΟΠΗ να συμβαίνουν αυτά εναντίον Χριστιανών εντός Ελλάδας. 
http://esfigmenou.blogspot.com/?m=0







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.