Δευτέρα 27 Απριλίου 2020

Ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

07-04-2020 Ευχές για το Εβραϊκό Πάσχα
Με την ευκαιρία του Εβραϊκού Πάσχα, η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων εύχεται στους συμπολίτες μας Εβραϊκού θρησκεύματος υγεία, ευτυχία και δύναμη για να ξεπεραστεί και αυτή η δοκιμασία.
Μένουμε σπίτι και γιορτάζουμε από το σπίτι για να προστατεύσουμε τις οικογένειές μας και την κοινωνία ολόκληρη.

23-04-20   Ευχές για το Ραμαζάνι .
Η Γενική Γραμματεία Θρησκευμάτων εύχεται στους μουσουλμάνους ο μήνας του Ραμαζανίου να είναι ένας μήνας αγάπης, ελεημοσύνης και καλών πράξεων και επιθυμεί να τους ευχαριστήσει για την τήρηση των μέτρων με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας.
ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΩΡΑ ...ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ .

Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΠΙΑ ...ΑΔΕΡΦΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΘΗΡΑΜΑ" ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ .
ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ -ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ-ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -ΟΙ ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ -Η ΑΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΑΜΟΙ -ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ-ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ...Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ.
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ  ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ  ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.