Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019

Οι οπαδοί της Ανόρθωσης απαντούν για τον 16χρονο ήρωα: «Επικηρύξτε μας όλους»



    Με ένα συγλονιστικό κείμενο οι οπαδοί της Ανόρθωσης ξευτυλίζουν όσους κατηγόρησαν το 16χρονο ήρωα, που κατέβασε την τουρκική σημαία στη Λύση.
      Αναλυτικά το κείμενο:
“Κάποιοι ξεχνάνε, ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ. Κάποιοι μιλάνε ΕΜΕΙΣ ΠΡΑΤΤΟΥΜΕ. Θέλει αρετή και τόλμη να στέκεσαι απέναντι τους όταν η πολιτική σκηνή εδώ και χρόνια έχει ΠΡΟΔΩΣΕΙ αυτήν την πατρίδα. Ένα 16χρονο αγόρι, που τόλμησε να κατεβάσει την ψευδοσημαία τους προσπαθούν να το παρομοιάσουν σαν το μαύρο πρόβατο. Βρήκαν ξανά τον αποδιοπομπαίο τράγο που έψαχναν που τους χάλασε το “καλό κλίμα” όπως το παρουσιάζουν.
Εννοείτε το κλίμα που σας κάνει κάθε μέρα πιο δυνατούς; Που σας έχει κάνει πλουσιότερους; Την στιγμή που εμείς κλαίμε για την χαμένη μας πατρίδα, εσείς σκέφτεστε την επόμενη σας συναλλαγή. Θα σας χαλάμε τα σχέδια, θα είμαστε αγκάθι κάθε μέρα, θα κατεβάζουμε κουρελόπανα και να τα καίμε όπως πριν 14 χρόνια στο Παλέρμο. Όπως προσπάθησε ο Σολωμός, για τον λόγο που θυσιάστηκε ο Τάσος.
ΕΠΙΚΗΡΥΞΤΕ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ…”
        Οι Έλληνες νιώθουμε υπερήφανοι για τα παλληκάρια της Ανόρθωσης όπως και για τους λεβέντες του Α.Π.Ο.Ε.Λ. που γελοιοποίησαν το παραμύθι του πολυτεχνείου. Περιμένουμε και από τους οπαδούς των ελλαδίτικων ομάδων να μιμηθούν την ανδρεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.