Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΕΟΡΤΗ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 2019.

Αξιωσε για  ακόμη μια χρονιά η Παναγία την αντιπροσωπεια του συλλογου μας Αγιος Ιωαννης ο Θεολογος Καβαλας να εορτασει την πανήγυρι της Αναλήψεως μέσα στο κάστρο της Ορθοδοξίας την Ι. Μ. Εσφιγμένου, σε μία μονή στην οποία η αγάπη και η φιλοξενία απλά είναι τρόπος ζωής.

Βοηθεια μας η Αγια Αναληψη του Κυριου μας ...Χρονια πολλα σε ολους τους Ορθοδοξους και ιδιαιτερα στους κατοικους του εξωτερικου που παρακολουθουν το ιστολογιο μας ....
Οπως εχετε αντιληφθει ολοι σας το δημοκρατικο facebook και τα υπολοιπα μεσα κοινωνικης δικτυωσης μας εχουν μπλοκαρει τον συνδεσμο μας και δεν μπορειτε να δημοσιευσετε τα αρθρα μας εκει..
Απολαυστε λοιπον το φωτογραφικο υλικο απο διαφορες στιγμες της υπεροχης πανηγυρις ....ευχαριστουμε θερμα τον γεροντα Μεθοδιο και τους λοιπους πατερες της μονης για την φιλοξενια τους .






















Σας μεταφέρω και τις ευχές του αρχιμανδριτη και ηγούμενου της μονής γέροντα Μεθόδιου ο οποίος στον λόγο του ακόμη μια φορά τόνισε την απόλυτη ανάγκη επιστροφής των Ορθοδόξων στην κατά Χριστόν ζωήν διότι δεν υπάρχει άλλη σωτηρία και λύση ώστε να αντιμετωπίσουμε την πνευματική πάνω από όλα κρίση που περνάει η χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.