Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΘ' ΟΔΟΝ !!!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ Κ.ΔΗΜΤΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΩΝ ΗΠΑ Κ.ΠΑΙΑΤ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 

 Κοσμογονικού χαρακτήρα για τις παραδόσεις της εκκλησιαστικής διπλωματίας αλλαγή σηματοδότησε η συνάντηση του πολιτικού διοικητή του Αγίου Όρους, Κωνσταντίνου Δήμτσα, με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ, καθώς αποτελεί ξεκάθαρη αντανάκλαση του αντίκτυπου της αλλαγής των γεωπολιτικών σφαιρών επιρροής σε Βαλκάνια και Ανατολική Ευρώπη. Οι εξελίξεις αυτές έρχονται στον απόηχο της χορήγησης αυτοκεφαλίας στην εκκλησία της Ουκρανίας και της ρήξης του Οικουμενικού Πατριαρχείου με τη ρωσική Εκκλησία και το Κρεμλίνο. Η συνάντηση του Τέφρι Πάιατ με τον Κωνσταντίνο Δήμτσα, εκπέμπει σαφή πολιτικά και γεωστρατηγικά μηνύματα. Οι κ.κ. Δήμτσας και Πάιατ συζήτησαν τη βαθιά σημασία του Αγίους Όρους για την ελληνική κοινωνία και την άρρηκτη σύνδεσή του με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, όπως κάνει γνωστό με ανάρτησή του στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης.
https://twitter.com/USAmbPyatt/status/1093869590696865792?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1093869590696865792&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.iefimerida.gr%2Fnews%2F477695%2Fo-amerikanos-presvis-synantise-ton-neo-dioikiti-toy-ag-oroys-kosti-dimtsa-ti-syzitisan
Στην συνεχεια ειδαμε σήμερα, Σάββατο 9 Φεβρουαρίου τον "Μητροπολίτη" Παύλο της νέας σχισματικης Ουκρανικής "Εκκλησίας"ο οποιος  θέλησε να επισκεφθεί την Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος (Ρωσικό) ώστε να προσκυνήσει στην Εκκλησία .
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο "Μητροπολίτης" έφτασε στην Μονή του Αγίου Παντελεήμονος, ενημερώθηκε από την αδελφότητα ότι δεν έχει ευλογία να προσκυνήσει.
Στη συνέχεια ο Ηγούμενος της Μονής Γέροντας Ευλόγιος, έδωσε εντολή να κλείσουν οι πύλες της Μονής για τους εκπροσώπους της νέας σχισματικης Ουκρανικής "Εκκλησίας".
Επίσης ο Καθηγούμενος Ευλόγιος, εξήγησε στον κ.Παυλο και τα μέλη της συνοδείας ότι το Μοναστήρι δεν τους αναγνωρίζει, αλλά ούτε σχεδιάζουν να τους αναγνωρίσουν και στο μέλλον.
https://www.romfea.gr/agioritika-nea/26975-i-moni-agiou-panteleimonos-ekleise-tis-portes-stous-ekprosopous-tis-oukranikis-ekklisias?fbclid=IwAR3Oco-yJjMk2oopgrNf1GmicZesV_2iPz5S7N3Sa9GEVaojvjn3pnpDpK4
ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ "ΕΦΑΓΕ ΠΟΡΤΑ" ΟΠΩΣ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΒΡΗΚΕ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ..ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ..ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΑΛΟΓΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ 

Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ .
ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΔΡΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ...Η ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΙΣ "ΕΥΛΟΓΙΕΣ¨" ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ .
ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΣΤΙΣ 18-2 ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΗΣ Ι.Μ.ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕΘΟΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ .

ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ" ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ "ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ" ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΕΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΜΕΘΟΔΙΟ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ .
ΑΜΗΝ ΓΕΝΟΙΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.