Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Θράσος των Ευρωπαίων, έτσι μας καταστρέφουν ! Ετοιμάζουν επιδοτήσεις σε όποιον κτηνοτρόφο κλείσει την επιχείρηση του για να αφήσει την αγορά στις πολυεθνικές του βορά !


Ετοιμάζουν πακέτα επιδοτήσεων στους κτηνοτρόφους και αιγοπροβατοτρόφους αρκεί να βγουν από το επάγγελμα και να γίνουν από μια μέρα στην άλλη υπάλληλοι των πολυεθνικών του βορά, των Γερμανικών, Ολλανδικών, Βελγικών κ.λπ εταιρειών.
Το σχέδιο δηλαδή που εφάρμοσαν με τους καπνοκαλλιεργητές, τους ψαράδες, αγρότες, και πολλά άλλα επαγγέλματα της πρωτογενούς παραγωγής, που αποτελεί την βάσει της οικονομίας μιας χώρας.
Έτσι όλα πέρασαν στα χέρια των πολυεθνικών και φτάσαμε στο σημείο να εισάγουμε λεμόνια από Αργεντινή, κρεμμύδια και πατάτες από την Τουρκία, χοιρινό κρέας και γαλακτοκομικά από Ολλανδία και Γερμανία.
Ήδη στις Βρυξέλες ετοιμάζουν την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα βάλει ταφόπλακα σε επαγγέλματα που διασφαλίζουν την αυτάρκεια ενός ΛΑΟΥ, έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές που ανήκουν στους τραπεζίτες τοκογλύφους που μας δανείζουν, οι οποίες θα έχουν το ψωμί μας στο χέρι τους και θα μας εκβιάζουν να μας αφήσουν πεινασμένους όποτε θέλουν.
Το σχέδιο όπως είπαμε είναι γνωστό, υπογράφει μια σύμβαση ο κτηνοτρόφος και δεσμεύεται να μην ξανασχοληθεί με την κτηνοτροφία λαμβάνοντας μια αποζημίωση, ένα δυνατό πακέτο επιδότησης, σαν να λέμε ένα εφ’ άπαξ για να γλυκαθεί μερικούς μήνες μέχρι που του τελειώσουν και καταλάβει ότι πλέον είναι απόλυτα δούλος !
Στις Βρυξέλες ήδη έχουν σχεδιάσει τα απαραίτητα πακέτα και γνωρίζουν ότι οι επιδοτήσεις που θα δώσουν σε χρόνο μηδέν θα τους επιστρέψουν πίσω, θέλετε μέσω της ΔΕΗ που την ελέγχουν, μέσω αεροδρομίων που τους ανήκουν, μέσω του τζόγου, μέσω των πολυεθνικών τους ο τζίρων των οποίων θα εκτοξευτεί σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά, μιαε και εκείνοι που θα πάρουν την επιδότηση με την καταναλωτική μανία που τους κατέχει θα θελήσουν να ζήσουν μερικούς μήνες βασιλιάδες ξοδεύοντας μέχρι και το τελευταίο σέντς, η ιστορία είναι γνωστοί.
Επομένως τα χρήματα πάλι θα πάνε στις πολυεθνικές των Γερμανών !

Το μεγάλο θράσος όμως όλης της υπόθεσης είναι ότι: Οι σχεδιαστές του προγράμματος επιδότησης με σκοπό το κλείσιμο των τοπικών κτηνοτροφικών επιχειρήσεων δηλώνουν ανοιχτά τις προθέσεις τους ότι: Οι τοπικοί κτηνοτρόφοι δυσκολεύουν τις γαλακτοκομικές και άλλες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού βορρά να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά των γαλακτοκομικών και της φέτας.
Με απλά λόγια μας λένε κλείστε τις επιχειρήσεις σας και γίνεται υπάλληλοι μας για να δουλεύετε νυχθημερόν για μας, και όσα χρήματα θα λαμβάνετε ως αμοιβή θα μας ξαναεπιστρέφετε πίσω σαν καταναλωτές !
Η γη τα χωράφια ; Όταν κλείσουν οι κτηνοτρόφοι οι γη θα χάσει την αξία ποιος ο λόγος καλλιέργειας αφού δεν υπάρχουν κτηνοτρόφοι ;
Επομένως θα έρθουν και θα την αγοράσουν οι πολυεθνικές τζάμπα, δωρεάν ο ΕΛΛΗΝ θα χάσει και την κληρονομική περιουσία και το μόνο που του μένει είναι να φύγει και από την χώρα και να τους αδειάσει την γωνία !
Διότι αυτός είναι ο σκοπός τους η εξολόθρευση μας και χτυπάνε στην ραχοκοκκαλιά μας στην μεσαία τάξη !
Ω δύστυχη ΕΛΛΑΣ στα χέρια των Γκάνγκστερ της Ευρώπης !
Η μόνη οδός έξοδος από την τυραννία και επιστροφή στο εθνικό νόμισμα εθνική κλειστή οικονομία και ουδετερότητα !
mknews.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.