Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Έρχεται ο Ba(r)bis! Σύντομα στην αγορά οι νέες gay κούκλες



Το πασίγνωστο ζευγάρι Μπάρμπι και Κεν, ένα παιχνίδι σύμβολο για πολλές γενιές μικρών κοριτσιών, πρόκειται να «χωρίσει» ή μάλλον να διευρύνει τους ορίζοντες του και να γίνει πιο «εναλλακτικό»… Έτσι, λοιπόν, ξεχάστε την λευκή ξανθιά Μπάρμπι και υποδεχτείτε τον νέο σύντροφο του Ken, τον Μπά(ρ)μπη!
Σύμφωνα με πληροφορίες, η γνωστή εβραϊκή εταιρία παιχνιδιών Mattel ετοιμάζει την δημιουργία ενός ζευγαριού Barbie και Ken του ίδιου φύλου, μετά από αίτημα ενός γνωστού ομοφυλόφιλου ζευγαριού.
Ο Matt Jacobi και ο Nick Caprio λίγο πριν τον γάμο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα «διαφορετικό» δώρο στην 8χρονη ανηψιά του Jacobi κι έτσι πήραν ένα γαμήλιο σετ παιχνιδιού Barbie, την αφαίρεσαν, και στη θέση της πρόσθεσαν έναν δεύτερο Ken φτιάχνοντας το εμετικό θέαμα που θα δείτε στη συνέχεια, το οποίο κοινοποίησαν στο Instagram με περίσσια υπερηφάνεια…
«Όλοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι για τη μεγάλη μας μέρα, ειδικά οι δύο μου ανιψίες μου (οι οποίες θα είναι και παρανυφάκια στον γάμο)», είπε ο Jacobi. «Μιλούσαν για το γάμο μας όλο το χρόνο. Έχουν ανατραφεί έτσι ώστε να καταλαβαίνουν και να γνωρίζουν μόνο ότι η αγάπη είναι αγάπη».
«Όταν ήρθαν τα γενέθλια της, βγήκα να ψάξω για ένα σημαντικό δώρο γενεθλίων. Αγαπά τις Barbie, όπως και κάθε άλλο παιδί που παίζει με κούκλες», είπε ο Jacobi. «Ήθελα να της δώσω κάτι που σχετίζεται με το γάμο μας, αλλά και κάτι που θα απολάμβανε».

Το ομοφυλόφιλο ζευγάρι βρήκε ένα γαμήλιο σετ Barbie που είχε σχεδόν όλα όσα ήθελαν. Είχε ακόμη δύο μικρά παρανυφάκια, όπως θα γίνουν οι ανηψιές τους. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, το σετ ήταν διαθέσιμο μόνο με νύφη και γαμπρό… Έτσι, το αγόρασαν και το τροποποίησαν έτσι ώστε να έχει δύο γαμπρούς! «Ελπίζω ότι το δώρο μας θα σας εμπνεύσει να φτιάξετε ένα παρόμοιο σετ #GayWedding!» Έγραψε ο Jacobi στην ανάρτησή του στο Instagram, προσθέτοντας με tag την Mattel.
Σε λίγο λιγότερο από μια εβδομάδα, ο Jacobi ενημέρωσε τους υποστηρικτές του ότι η Mattel είχε πάρει το μήνυμα. «Κανονίζουμε μια συνάντηση για να συζητήσουμε περισσότερα. Συνάντηση με την ομάδα σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένου του επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού της Barbie!» Έγραψε ο Jacobi. «Ας φτιάξουμε ένα ομοφυλόφιλο γαμήλιο σετ!»
Είναι γνωστό πλέον ότι όλες οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες στοχεύουν στην προώθηση της LGBT ατζέντας και στην επιρροή κατά κύριο λόγο της νεολαίας και των ανηλίκων παιδιών.
Καπιταλισμός και Μαρξισμός μας φέρνουν αντιμέτωπους με μυριάδες διεστραμμένες και εκφυλιστικές ιδέες και πρακτικές. Οι γονείς καλούνται να προστατεύσουν τα παιδιά τους από την ολοένα και πιο εντεινόμενη ομοφυλοφιλική λαίλαπα.
http://hellenicns.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.