Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Πρόταση απλής ΛΟΓΙΚΗΣ από Δανία-Αυστρία: «Να ΜΗΝ γίνονται δεκτοί οι ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – Να τους βοηθήσουμε στις χώρες τους»…


Μια εξαιρετική πρόταση που δείχνει ότι η Ευρώπη αλλάζει ρότα, έκαναν από κοινού Δανία και Αυστρία σχετικά με το λαθρομεταναστευτικό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ε.Ε. πρέπει να αλλάξει τη μεταναστευτική της πολιτική και να απαλλαγεί από την ιδέα ότι οι μετανάστες θα πρέπει να γίνουν δεκτοί στην Ε.Ε. και στη συνέχεια να ανακατανεμηθούν μεταξύ των κρατών μελών.
Όπως αναφέρει η πρόταση, οι λαθρομετανάστες θα πρέπει να παραμένουν εκτός της Ε.Ε. και να βοηθιούνται στις περιοχές τους. Η πρόταση, μάλιστα, ζητά από την Ε.Ε. να εγκαταλείψει την ιδέα ότι οι αιτούντες άσυλο και οι μετανάστες πρέπει να αναδιανεμηθούν μεταξύ των κρατών μελών. Αντίθετα, εισάγει πολιτικές που βοηθούν τους ανθρώπους όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πατρίδες τους.
Η πρόταση αυτή ανακοινώθηκε από τον υπουργό μετανάστευσης και ένταξης της Δανίας Ίνγκερ Σόιμπεργκ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον υπουργό Εσωτερικών της Αυστρίας Χέρμπερτ Κίλκ στην Βιέννη την Πέμπτη.
Στόχος θα πρέπει να είναι τόσο η μείωση της μετανάστευσης στην Ευρώπη όσο και η καλύτερη προστασία των πραγματικών προσφύγων. Σύμφωνα με τη Δανία και την Αυστρία, αυτό θα είναι πιο επωφελές για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους από τον τρίτο κόσμο.
Με πληροφορίες από Voice of Europe
voicenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.