Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018

Έρευνα για τις πένθιμες καμπάνες στην άφιξη Τσίπρα από την Μητρόπολη Ιθάκης

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ..ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ..ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ .Η Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης κάνει λόγο για ατυχές συμβάν που δεν τελούσε εν γνώσει της – Έχει ήδη ξεκινήσει η προβλεπόμενη εκκλησιαστική διαδικασία
Έρευνα ξεκινά η Μητρόπολη Λευκάδας και Ιθάκης για τις πένθιμες κωδωνοκρουσίες στην άφιξη του Πρωθυπουργού στο νησί της Ιθάκης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητρόπολης Λευκάδας και Ιθάκης τα αρμόδια εκκλησιαστικά όργανα έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος ή ποιοι ήταν εκείνοι που χτυπούσαν τις καμπάνες πένθιμα κατά την άφιξη του κ. Αλέξη Τσίπρα. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Μητρόπολης αναφέρεται:
«Μετ’ εκπλήξεως πληροφορηθήκαμε το ατυχές συμβάν της πένθιμης κωδωνοκρουσίας σε Ιερούς Ναούς της Ιθάκης, που έλαβε χώρα κατά την επίσκεψη του Εξοχωτάτου Προέδρου της Ελληνικής Κυβερνήσεως κ. Αλεξίου Τσίπρα στο νησί.
Η πρωτοβουλία αυτή δεν τελούσε εν γνώσει της Ιεράς Μητροπόλεως, πολλώ δε μάλλον δεν ετύγχανε της ευλογίας και αδείας του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλουο οποίος αποδίδει την προσήκουσα τιμή στο θεσμικό ρόλο και το πρόσωπο του κ. Πρωθυπουργού και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες, αναγνωρίζοντας τους εκάστοτε εκλεκτούς του λαού ως ‘πάσης τιμῆς ἀξίους’.
Εξ αφορμής του γεγονότος αυτού έχει ήδη κινηθεί η προβλεπόμενη εκκλησιαστική διαδικασία» αναφέρει η ανακοίνωση της Μητρόπολης.
http://aznews.site

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.