Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ..... ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ κου ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ - ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΥΛΓΚΡΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΦΑΣΗ - Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΛΑΟΥ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ.


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΜΕΝΩΝ ΑΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ 2015 , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟ 2016 , ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΩΓΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ , ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ. 

ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝΕ ΑΝ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ.

ΗΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΦΟΡΙΖΟΥΜΕ.  

S.O.S

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ 
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ.....

Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΓΙΟΧΑΝΕΣ ΧΑΝ ΓΙΑ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΣΤΙΣ 11/7/2018....

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΚΑΪ 11/7/2018 - ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΑΠΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΩΣΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΠΡΑ_ΡΑΜΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΖΟΡΑΝ ΖΑΕΦ - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΡΑΜΠ........

neataksi.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.