Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ !!!ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ .



Η υπογραφή με μαύρη μελάνι που έβαλε την ταφόπλακα στην ιστορία και τον πολιτισμό  μας .. 

Ημέρα εθνικού πένθους .. 



ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΠΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ.ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ BULGRAVIA 

ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΘΕΣ ΓΡΆΦΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΆΝΘΕΟΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ... ΕΥΧΌΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΌΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΤΑΠΟΔΏΣΕΙ.

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΟΝΤΙΑΚΩΝ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΑΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ......ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ .....ΣΑΣ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΛΑΤΡΕΣ....
Συγκλονιστική φωτογραφία..την ώρα που ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγορεύει για το ζήτημα της Μακεδονίας,ο Πάνος Καμένος καπνίζει και πίνει ουίσκι.Οπρόεδρος της βουλής είχε δικαιολογήσει την απουσία του με την φράση "υπάρχουν ανάγκες",προφανώς το τσιγάρο και το ποτό είναι πιο σημαντικά από την θεσμική του παρουσία στην αίθουσα της βουλής.Δεν άντεξε ο υπουργός Άμυνας να παραμείνει στην αίθουσα της συνεδρίασης....ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ.


ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ...ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ.

Φωτογραφία σε άρθρο της Deutsche Welle !!!
ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
http://www.dw.com/en/macedonia-whats-in-a-name/a-42450141


Α-ΓΕΕΘΑ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΑΡΤΗΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ : ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.