Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Προετοιμασία στον Στρατό για να λειτουργούν τα στελέχη χωρίς κινητά…



Μια περίεργη προετοιμασία, η οποία έχει σχέση με τις επικοινωνίες, εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό. Προετοιμάζουν τα στελέχη να μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς κινητά τηλέφωνα, κάτι που παραπέμπει ευθέως σε πολεμικές προετοιμασίες!
Η εβδομάδα που διανύουμε με έξυπνο τρόπο χαρακτηρίστηκε ως “εβδομάδα χωρίς κινητά”, κατά τη διάρκεια της οποίας το προσωπικό δεν θα χρησιμοποιεί τα κινητά του, αλλά μόνο τα υπηρεσιακά επικοινωνιακά μέσα, όπως επισημαίνεται στο έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα το Armyvoice.gr.
Εξαίρεση αποτελούν τα θέματα που αφορούν περιστατικά ασφαλείας και άμεσης επιχειρησιακής ετοιμότητας και μόνο εφόσον δεν είναι εφικτή η άμεση ενημέρωση της Ιεραρχίας μέσω των υπηρεσιακών μέσων, επισημαίνει η σχετική οδηγία.
Η δράση αυτή έρχεται μετά την σύλληψη των δυο στρατιωτικών, τα κινητά των οποίων έχουν κάνει “φύλλο και φτερό” οι τουρκικές αρχές, προκειμένου να εντοπίσουν ενοχοποιητικά στοιχεία για να στήσουν το κατηγορητήριο. Το υπηρεσιακό κινητό που είχαν μαζί τους “αδειάστηκε” έγκαιρα από τον κεντρικό σέρβερ, όπως αποκάλυψε το Armyvoice.gr.
Η δράση αυτή που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στον Στρατό, είναι προφανές ότι επιχειρεί να εξοικειώσει τα στελέχη να χρησιμοποιούν μόνο τα υπηρεσιακά μέσα τα οποία είναι ασφαλή και να μην χρησιμοποιούν τα δικά τους κινητά που μπορεί να υποκλέπτονται. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ ARMYVOICE.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.