Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ Η ΣΥΡΙΑ.ΑΝΟΧΗ 0.ΚΑΤΕΡΙΨΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ F16.ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΣΕ ΧΟΜΣ ΚΑΙ ΔΑΜΑΣΚΟ.

ΣΥΡΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ 
To συριακό πρακτορείο sana αναφέρει ότι τα ισραηλινά μίντια παραδέχονται το Σάββατο ότι ένα μαχητικό ισραηλινό F-16 συνετρίβη στη Γαλιλαία και ότι οι πιλότοι τραυματίστηκαν.Ενώ αναφέρει ότι χτυπήθηκαν πάνω από 1 ισραηλινά αεροσκάφη.’Eκλεισε μερικώς ο ισραηλινός χώρος για την πολιτική αεροπορία μετά την κατάρριψη του αεροσκάφους.L’image contient peut-être : une personne ou plus et texte΄Ηχησαν οι σειρήνες το Σάββατο στα κατέχομενα από το Ισραήλ υψίπεδα του Γκολάν χωρίς να δίνεται άλλη πληροφορία. Σύμφωνα με το Reuters, η Συρία διατείνεται ότι χτύπησε πολλά ισραηλινά μαχητικά.Η συριακή αεράμυνα χτύπησε πάνω από 1 αεροπλάνα σ΄αντίποινα για την ισραηλινή επίθεση που στόχευσε βάση του στρατού στο κέντρο της χώρας δήλωσε στρατιωτικός αξιωματούχος της Συρίας στη συριακή τηλεόραση.

L’image contient peut-être : une personne ou plus et plein air


Την ίδια στιγμή υπάρχει η πληροφορία ότι ισραηλινό ελικόπτερο συνετρίβη στο εσωτερικό του Λιβάνου.
Από την πλευρά της η ισραηλινή .haaretz αναφέρει ότι συριακή συστοιχία αντιαεροπορικών Syrian SA-5 και SA-17 στόχευσαν το ισραηλινό F-16 ενώ οι πιλότοι χρησιμοποίησαν μηχανισμό εκτόξευσης.The remains of an Israeli F-16 that crashed after coming under fire by Syrian air defenses, February 10, 2018.
■ Οι δυο πιλότοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο αλλά ο 1 είναι σε σοβαρή κατάσταση.
■ Το Israel απαντά στην κατάρριψη με νέα χτυπήματ στοχεύοντας 12 στόχους στη Συρία εκ των οποίων οι 4 ιρανικοί.
■ Ο ισραηλινός στρατός προειδοποιεί  « σύριοι και ιρανοί παίζουν με τη φωτιά »
■ Πηγές στη Δαμασκό λένε ότι η κατάρριψη του ιοσραηλινού μαχητικού είναι μια  « στρατηγική απόφαση, » αλλά ότι η Συρία δεν ενδιαφέρεται για ολοκληρωτική πολεμική κλιμάκωση.
L’image contient peut-être : une personne ou plus et plein air

 Το Ισραήλ αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον πρόεδρο Άσαντ.Nέο κύμμα ισραηλινών βομβαρδισμών.Ισραηλινά μαχητικά βομβάρδισαν κοντά στο προεδρικό μέγαρο στη Δαμασκό.

Σχετική εικόναΜετά από την κλιμάκωση της έντασης και την κατάρριψη τοτ ισραηλινού μαχητικού F16  από την συριακή αεράμυνα το Ισραήλ εξαπέλυσε νέο κέμμα αεροπορικών βομβαρδισμών. αυτή τη φορά στόχευσε το προεδρικό μέγαρο και αποπειράθηκε να δολοφονήσει το σύριο πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσσαντ. Μαζικά χτυπήματα στη Δαμασκό, τουλάχιστον 6 σε περιοχές κοντά στο προεδρικό μέγαρο.Όλες οι εγκαταστάσεις του συριακού στρατού και των συμμάχων του είναι σε συναγερμό στο κόκκινο.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.