Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Οι οθωμανοί ξανάρχονται στη Συρία: η Τουρκία διόρισε κυβερνήτες, υπευθύνους ασφαλείας και χωροφύλακες στις συριακές πόλεις Azaz, Jarablus και Mare.

σχολιο ιστολογιου μας:και σε αυτους εδω τους μογγολους που προσπαθουν να αναβιωσουν εποχες της οθωμανικης αυτοκρατοριας ο Βαρθολομαιος εστειλε επιστολη συμπαραστασης και προσευχης !!!
O τούρκος υπ.Εσωτερικών Süleyman Soylu δήλωσε σε διάσκεψη του Κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης στο Denizli : « Η Τουρκία διόρισε κυβερνήτες, υπευθύνους της ασφάλειας, και χωροφύλακες στις πόλεις Azaz, Jarablus και Mare, στο Β της Συρίας.Ελπίζουμε ότι οι 3,5 εκατομμύρια σύριοι που επλήγησαν από τον πόλεμο θα μπορέσουν να επωφεληθούν από την ασφάλεια χάρη στις επιχειρήσεις μας σε αυτή την χώρα .Και πρόσθεσε: « Δεν σφετεριζόμαστε το έδαφος καμιάς χώρας.Εγγυώμαστε την επιστροφή των 100 000 συρίων στη γη τους.Είμαστε ένας μεγάλος λαός! »
Όλα αυτά μας πισωγυρίζουν στην εποχή της οθωμανικής αυτοκρατορίας στη Συρία. Η Συρία κατά την οθωμανική εποχή (1516-1920) εκτός των άλλων συμπεριελάμβανε Συρία,Λίβανο,Παλαιστίνη,Ισραήλ,Ιορδανία και μέρη του Ιράκ.
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.