Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017

Φλέγεται όλη η Σουηδία από επιδρομές ισλαμιστών.



Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμιστες λαθρο σουηδια
-Το 16% των Σουηδέζων της πόλης Malmo έχουν πέσει θύματα βιασμού από μουσουλμάνους..η συντριπτική πλειοψηφία σε απόμερα μέρη νύχτα ενώ γύριζαν στα σπίτια τους..αντίστοιχα ποσοστά φρίκης σε όλες τις μεγάλες σουηδικές πόλεις!!!

-Προχθές για πρώτη φορά η αστυνομία έχασε τον έλεγχο σε προάστεια της πόλεως Ουψάλα για πάνω από 12 ώρες!!!Λαθρομετανάστες έκαιγαν αυτοκίνητα,σπίτια,βίαζαν γυναίκες και πέταγαν χειροβομβίδες..ούτε η πυροσβεστική δεν μπόρεσε να πλησιάσει..χρειάστηκε η μεταφορά ισχυρών ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας και η συνδρομή του στρατού για να επανέλθει η τάξη!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμιστες λαθρο σουηδια
-Ραγδαία άνοδος του εθνικιστικού κόμματος της Σουηδίας το οποίο κατηγορεί τις Βρυξέλες και τα ΜΜΕ για την διάλυση της χώρας..οδεύει προς πρώτη δύναμη όποτε γίνουν εκλογές..βρίσκεται ήδη στην δεύτερη θέση στις δημοσκοπήσεις.
New Sentio poll in Sweden puts populist party 2nd.
Socialist party: 26.6%
Nationalist Swedish Democrats: 21.7%
Conservative" Moderates: 18.2%
Centre party: 9.1%
Left ("former" Communist party): 7.7%
Green party: 4.8%
Liberal party: 4.2%
Feminist party: 1.9%
Pirate party: 0.9%

Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμιστες λαθρο σουηδια
-Η ΕΕ επέβαλε ως υπουργό στέγασης της Σουηδίας τον οπαδό της "μουσουλμανικής αδελφότητας"του Μόρσι Mehmet Kaplan,ο οποίος ανήκει στο σουηδικό κόμμα των Πρασίνων που προωθεί την παιδεραστεία και άλλα πολλά!!!Έδωσε κατά εκατοντάδες δωρεάν σπίτια σε μουσουλμάνους λαθραίους..ότι γίνεται και στην Ελλάδα!!!

-Ένοπλοι σουηδοί αστυνομικοί συνοδεύουν στην πόλη Oskarshamn άντρες και γυναίκες που θέλουν να κάνουν το πρωινό ή το απογευματινό τους τρέξιμο για να μην τους επιτεθούν μουσουλμάνοι.

- Μολότωφ πέταξαν εχθες  ισλαμιστές στην πόλη Vanesborg της Σουηδίας σε σπίτι γηγενών Σουηδών..όλη η οικογένεια με εγκαύματα στο νοσοκομείο..κουβέντα από τα ΜΜΕ..παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Σουηδία οι οποίες αποτελούν μοντέλο και για εμάς..το τι έρχεται και στα δικά μας τα μέρη.
Αποτέλεσμα εικόνας για ισλαμιστες λαθρο σουηδια
https://www.facebook.com/manolis.prasinos.1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.