Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

"Ανώτατη" Εκπαίδευση: Το Χάρβαρντ εκπαιδεύει τους φοιτητές του στο πρωκτικό σεξ!


Ο τίτλος της ημερίδας είναι: "What What in the butt",
"Τι, τι στον πισινό"... ("...θα σου μπει";;; θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος σε πολύ ελεύθερη μετάφραση!!!) Και δυστυχώς δεν είναι αστείο!
Το πανεπιστημιακό μάθημα εμβαθύνει στα μέσα και τα έξω του πρωκτικού σεξ, με την εισηγήτρια να καταγγέλει την "ηλιθιότητα" της αποχής και να υμνεί τις χαρές του "να βάζεις πράγματα στον πισινό σου". Αυτά συνέβησαν, όπως μαρτυρεί δημοσιογράφος του πανεπιστημίου, που παρακολούθησε το μάθημα.
Μετά σου λένε, να στείλεις το παιδί σου στα μεγάλα πανεπιστήμια του εξωτερικού για να μορφωθεί και μάλιστα για να παρακολουθήσει κάποιος μαθήματα στο Χάρβαρντ χρειάζονται ετησίως, περίπου 63.000 δολάρια! Δεν είναι τελικά παράξενο που πολλοί χριστιανοί γονείς, έστειλαν για εκπαίδευση τα παιδιά τους σε ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και τελικά, αυτά επανήλθαν ως κοσμικοί ανθρωπιστές.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Εβδομάδας Σεξ του πανεπιστημίου Ivy League και θα διαρκέσει μέχρι τις 12 Νοεμβρίου με τον τίτλο: “What What in the Butt: Anal 101” (Τι τι στον πισινό: Πρωκτικό 101) κι έχει προσελκύσει μέχρι τώρα περίπου 50 φοιτητές.
Η εισηγήτρια επικεφαλής της ημερίδας, Νατάσα, μοίρασε γάντια και προφυλακτικά τους μαθητές, καθώς έδινε οδηγίες για τις πρωκτικές τεχνικές χαλάρωσης: «Να θυμάστε ότι όλα έχουν σχέση με την πρακτική, πρακτική, πρακτική».
Το κοινό φάνηκε ενθουσιώδες, ζητώντας λεπτομέρειες σχετικά με το πρωκτικό σεξ. Η Νατάσα είπε στους φοιτητές ότι κατηγορεί την πολιτική και τη θρησκεία που εμποδίζουν τους νέους να ευχαριστηθούν το πρωκτικό σεξ, ενώ κατήγγειλε την αποχή, λέγοντας ότι: "δεν έχει νόημα.... ο πληθυσμός ιερέων και μοναχών μειώνεται".
Ξεκάθαρος στόχος της εκπαίδευσης των νέων είναι πλέον να μην έχουν εγκράτεια σε κανένα τομέα της ζωής τους κι όχι μόνο στο σεξ. Να παραδίδονται στις ηδονές και τις απολαύσεις που θα τους τύχουν μπροστά τους κι αν δεν το κάνουν, είτε επειδή δεν το επιθυμούν, είτε επειδή θέλουν έχουν ηθική ακεραιότητα, κατακρίνονται ως οπισθοδρομικοί, κομπλεξικοί, δειλοί και λαμβάνουν πλήθος άλλων χαρακτηρισμών, ώστε να υποκύψουν τελικά σε αυτό που λέμε μόδα, στο ρεύμα της εποχής.
Δεν είναι η πρώτη φορά που το Χάρβαρντ φιλοξενεί ημερίδα πρωκτικού σεξ. Η προηγούμενη έγινε το 2014.

el.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.