Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ με δράση κατά των Ελλήνων κάνει τον γύρο του κόσμου


Οι «αναρχικοί» κουκουλοφόροι, όχι απλά έχουν αντικαταστήσει το Κράτος σε πολλές περιοχές, αλλά διοργανώνουν, ανενόχλητοι φεστιβάλ, στα οποία προβάλλονται με αγγλικούς υπότιτλους οι επιθέσεις κατά της κοινωνίας των Ελλήνων.
Το βίντεο πάνω προβάλλεται σε ξενόγλωσσες ιστοσελίδες του αντιεξουσιαστικού χώρου. Σε αυτό εμφανίζονται νεαροί με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους να σπάνε κάμερες, να κλέβουν σούπερ μάρκετ και να καταστρέφουν ακυρωτικά μηχανήματα!
Οι εικόνες δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα, στο πλαίσιο του «φεστιβάλ εξέγερσης» που γίνεται στα Εξάρχεια.
Άγνωστο είναι το πότε τραβήχτηκε το υλικό με τις πράξεις αυτές!

Αυτό το βίντεο μαζί με πολλά άλλα προκαλούν ανησυχία στις Αρχές εν όψει της περιβόητης επετείου του Πολυτεχνείου και όχι μόνο. Οι αστυνομικοί βρίσκονται στο έλεος του παρακράτους της Νέας Τάξης και όλοι αναρωτιούνται πως και γιατί απολαμβάνει τόση ασυλία πια στην Ελλάδα.
Σε κάποιο σημείο ενός εκ των βίντεο εμφανίζεται νεαρός να σπάει κάμερες ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας. Με αφορμή το σπάσιμο καμερών, το Κράτος θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα συστήματα παρακολούθησης με τους πολίτες να τα αποδέχονται, ενώ παλαιότερα αντιδρούσαν.
Πρόκειται για την «μπαγιάτικη» αλλά αποτελεσματική τακτική του «προβλήματος» και της «λύσης» που δίνεται, της οποίας θύματα πέφτουν κάθε φορά οι ανυποψίαστοι πολίτες.
Σημειώνεται πως η πανευρωπαϊκή «κατασκήνωση» του τριήμερου φεστιβάλ εξέγερσης στην αίθουσα Γκίνη του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και η δημοσιοποίηση για πρώτη φορά μιας «κρυφής» αλλά συνηθισμένης ανακοίνωσης-κάλεσμα για την στήριξη των πολιτών στις συγκρούσεις με τους αστυνομικούς, με το «πέταγμα μιας γλάστρας από το μπαλκόνι», είναι τα κύρια ζητήματα που ανησυχούν τους επικεφαλής αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.
Ωστόσο, κανείς δεν τολμά να προχωρήσει σε δραστικά μέτρα. Οι «κουκουλοφόροι» έχουν αναλάβει τον ρόλο των ισλαμιστών στην Ελλάδα, προκειμένου να τρομοκρατούν τα πλήθη στο όνομα της πρόκλησης χάους, έτσι ώστε να επιβληθεί τάξη και ασφάλεια.

Θυμίζουμε τι αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση των κουκουλοφόρων με τίτλο «Συμμετέχοντας στην αντίσταση χτίζουμε τη συλλογική αυτοδιεύθυνση. ... μπορείς κι εσύ:

- να ανοίξεις την πόρτα της πολυκατοικίας ή και του σπιτιού σου σε αυτούς που καταδιώκονται από τους μπάτσους.
- να δώσεις πρόσβαση στην ταράτσα, για τους διαδηλωτές.
- να πετάξεις μια (άδεια) γλάστρα από το μπαλκόνι.
- να βγάλεις έναν κουβά με νερό για την εξουδετέρωση των χημικών.
- να προσφέρεις νερό, διάλυμα malox σε βαποριζατέρ (1/2 νερό) ή riopan στους πληγέντες από τα χημικά.
- να προσφέρεις πρώτες βοήθειες και προστασία στους τραυματίες.
- να βγεις στον δρόμο και να σταθείς απέναντι στους κρατικούς δολοφόνους.
- να επικοινωνήσεις με άλλους γείτονες και διαδηλωτές, να συγκεντρωθείτε και να συντονιστείτε.
- να συμβάλεις στην ανέγερση οδοφραγμάτων και στη διάθεση «πυρομαχικών» με ότι αχρείαστο αντικείμενο υπάρχει.
- να βιντεοσκοπήσεις τη δράση των κατοχικών μονάδων και να δημοσιοποιήσεις τις βαρβαρότητές τους σε μέσα αντιπληροφόρησης (χωρίς να φαίνονται πρόσωπα διαδηλωτών).
- να εναντιωθείς σε προσαγωγές-συλλήψεις.
- να παρατηρείς την καθημερινή κίνηση της αστυνομίας και να μοιράζεσαι τις πληροφορίες με τους συναγωνιστές.
- να εμψυχώνεις όσους μάχονται.
- να κάνεις ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να συμβάλεις στον αγώνα.
- να οργανωθείς σε δομές αντίστασης και να συνδιαμορφώσεις τις συλλογικές στρατηγικές της.

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

el.gr.
https://insurrectionfestival.noblogs.org Every camera is working for the state. Not because they own them, but because they have the laws and power to obtain all…
VIMEO.COM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.