Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικό εισιτήριο ATH.ENA, εμφύτευση RFID chip, συγχώνευση ανθρώπων και μηχανών, και άλλα δαιμόνια…



Με αφορμή την έκδοση του νέου προσωποποιημένου ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εν Αθήναις (προς το παρόν) συνειδητοποιώ ημέρα με την ημέρα πόσο κοντά πλησιάζουμε στον πλήρη εξανδραποδισμό και την αντιχριστοποίησή μας!
Έχουμε την υπομονή να στεκόμαστε αμέτρητες ώρες σε ουρές που στήνονται από την ΝΤΠ για να διαπιστώσει πόσο υποταγμένοι είμαστε στις εντολές των δυναστών μας επιδεικνύοντας μνημειώδη δουλοπρέπεια, αλλά δεν μπορούμε να σύρουμε τα πόδια μας στην Εκκλησία κι αν καταφέρουμε και μεταβούμε δεν έχουμε την προαίρεση να σταθούμε ούτε 5 λεπτά όρθιοι.
(link is external)
Παρεμπιπτόντως το λογότυπο των συγκοινωνιών Αθηνών "ΟΑΣΑ Α.Ε." φέρει 2 περίοπτα εξάρια κι ένα στο αρχικό γράμμα της λέξης «συγκοινωνιών». Για του λόγου το αληθές:

Στο βίντεο που ακολουθεί καταγράφεται βήμα προς βήμα η σφράγιση μιας κοπέλλας «εθελόντριας» από το κοινό, που προθυμοποιήθηκε να τσιπαριστεί σε κοινή θεά θέτοντας έτσι το παράδειγμα και για τους υπολοίπους, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο πόσο απλά και απερίσκεπτα μπορείς να οδηγηθείς στην απώλεια! Ο ομιλητής λέει στην τσιπαρισμένη πλέον κοπέλλα αυτολεξεί «Συγχαρητήρια που αναβαθμίστηκες (upgraded)» και συνεχίζει λέγοντας ότι αυτά τα πάρτυ εμφύτευσης είναι σαν νέα πάρτυ γενεθλίων, σαν δεύτερα γενέθλια» και της εύχεται «Ευτυχισμένα νέα γενέθλια!». Την καλωσορίζει επίσημα, δηλαδή, στην νέα σέχτα των αρνητών του Χριστού, των δούλων χωρίς επιστροφή, ουσιαστικά την «βαφτίζει» ως αμετάκλητα αντίχριστη! Ο προπαγανδιστής - της νέας εποχής δούλων - ομιλητής του βίντεο και υπεύθυνος για την σφράγιση εκατοντάδων ανθρώπων στην Σουηδία, μας ενημερώνει ότι μέσω της τεχνολογίας RFID που εφαρμόζεται στα εμφυτεύματα, επιτυγχάνεται η αφομοίωση του δημοσίου κλειδιού της κρυπτογράφησης στην επαγγελματική κάρτα (δηλαδή στην ιδιωτικότητα). Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε μας συναλλαγή ή ανταλλαγή πληροφοριών συμπεριλαμβάνεται το δημόσιο κλειδί αποκρυπτογράφησης και επομένως όποιος έχει πρόσβαση σε δεδομένα ταυτοποίησης του προσώπου ή δεδομένα που αφορούν τη σχέση ατόμου – κράτους (πλατφόρμες που ελέγχονται από την κυβέρνηση ή ‘’δημόσιους’’ φορείς) μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να αποκτήσει πρόσβαση και σε ιδιωτικά δεδομένα. Απόλυτη και τέλεια κατάργηση των ορίων δημόσιας και ιδιωτικής σφαίρας! Η λέξη κλειδί είναι η «διασυνδεσιμότητα». Όπου την ακούτε, να γνωρίζετε ότι σημαίνει διείσδυση του ελέγχου της ΝΤΠ σε τομείς της καθημερινότητας και ζωής μας.


Αυτές οι εξελίξεις μας ωθούν σε ένα ακόμα βήμα πλησιέστερα στον φρικιαστικό κόσμο των ανθρωποειδών (cyborg). Το πρόσφατα αναδυόμενο κίνημα του «αντισπισιμισμού» (βλ. πρόσφατες επιθέσεις οικοαναρχικών σε κρεοπωλεία) το οποίο διακηρύσσει την κατάργηση των διακρίσεων μεταξύ των ειδών (ανθρώπων και ζώων), αυτό το σενάριο εξυπηρετεί. Για τους θεωρητικούς του αντισπισιμισμού, «σπισιμισμός νοείται κυρίως η νοοτροπία μεροληψίας κάποιου είδους γήινης ύπαρξης υπέρ των συμφερόντων του, συνοδευόμενη από την αδιαφορία για την οδύνη που προξενεί στα θύματα του. Ο «αντισπισισμός» είναι ένα πεδίο κοινωνικής πολιτικής το οποίο μελλοντικά μπορεί να ανθήσει, όταν αυτή απεμπολήσει τον μονοδιάστατα ουμανιστικό χαρακτήρα της».[1](link is external) «Ο σπισισμός χρησιμοποιείται για να αποκλείσει τους μη ανθρώπους από την ηθική κοινότητα, επειδή δεν ανήκουν στο είδος Homo sapiens και επειδή (οι περισσότεροι από αυτούς) δεν κατέχουν την ιδιαίτερη μορφή της γνώσης μας».[2](link is external) Καταλάβατε τι μας ετοιμάζουν τα διάφορα νεοεποχίτικα «προοδευτικά» κινήματα;; Τώρα ασχολούνται κυρίως με το ζωϊκό βασίλειο αύριο θα υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ανθρωποειδών. Εφόσον είναι αντίθεοι-αντίχριστοι δεν θα τους απασχολεί η οντολογία της ύπαρξης (αν τα είδη που υπερασπίζονται είναι πλάσματα και δημιουργήματα του Θεού) αλλά η ύπαρξη καθαυτή, έστω κι αν είναι κατασκευασμένη από τον άνθρωπο αφού θα είναι αποκύημα της εξελικτικής θεωρίας την οποία πρεσβεύουν. Αυτοί θα είναι οι μελλοντικοί ακτιβιστές που θα μάχονται και για την χειραφέτηση των ρομπότ ως γήινης μορφής ύπαρξης έστω και τεχνητής, εφόσον επιτευχθεί η διασύνδεση και σύγκλιση βιολογικών και ψηφιακών-ηλεκτρονικών λειτουργιών (βλ. τεχνητή νοημοσύνη). Συνειδητοποιείτε τι παράνοια συντόμως θα επικρατήσει;;;
Ήδη εδώ και δεκαετίες αποδίδεται στους υπολογιστές και σε αντίστοιχα ηλεκτρονικά μορφώματα - από επιστήμονες των σχετικών γνωστικών πεδίων - ανθρωποειδείς ιδιότητες όπως ευφυΐα, νοημοσύνη, συνείδηση κ.ά. Ούτως ή άλλως γι’ αυτούς η ψυχή δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα σύνθετο κρυπτογραφημένο δίκτυο νευρώνων, οπότε η εξίσωση αυτών των υβριδικών πλασμάτων με τον άνθρωπο είναι αναμενόμενη. Εφόσον η διάνοια, λοιπόν, είναι ο πυρήνας του δυτικού πολιτισμού αν κατακτηθούν οι λειτουργίες της από τις μηχανές, τότε οι ραδιούργοι θα επιδιώξουν και την πολιτογράφηση στις κοινωνίες μας αυτών των εκτρωματικών υβριδίων που θα αποτελέσουν την νέα φυλή όντων που θα κατοικεί επί γης. Επί αιώνες ονειρεύονταν οι σιωνιστές και οι διάφοροι προπαγανδιστές τους να υποκαταστήσουν τον ρόλο του Θεού και να δημιουργήσουν ένα νέο αρχέτυπο υπερανθρώπου – δούλου (βλ. γκόλεμ- καμπάλα[3](link is external)). Δεν είναι τυχαίο που στα δύο παιδιά του σιωνισμού (κομμουνισμό, ναζισμό) οι δοξασίες περί μιας νέας υπεράνθρωπης φυλής που θα επιβληθεί στην ανθρωπότητα είχαν κεντρική θέση στην προπαγάνδα τους. Ωστόσο μόνο στις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους θα παραμείνουν όλοι αυτοί γιατί απ’ ότι γνωρίζουμε ο Τριαδικός μας Θεός δεν θα επιτρέψει τέτοια βλασφημία! 
Έλληνες Ορθόδοξοι αδελφοί μου πρέπει να έχουμε τα μάτια μας εκατόν τέσσερα, να μην υπακούμε πειθήνια σε ό, τι μας ζητάνε να εκδώσουμε ή να υπογράψουμε! 
Ο Τριαδικός μας Θεός και η Παναγία μας να μας σκεπάζουν!
Χρύσα Πολίτη





[2](link is external) https://antispe.squat.gr//(link is external)κείμενα/βιβλιοθήκη/αντισπισισμός-πράσινη-αναρχία-οικοα/
[3](link is external) Σύμφωνα με την εβραϊκή παράδοση, επρόκειτο για ένα ανθρώπινο γλυπτό ομοίωμα που κατασκεύασε κάποιος ραβίνος, από ξύλο ή από πηλό, και το μετέτρεψε σε αληθινό υπηρέτη του, δίνοντάς του ζωή με μια μυστική τεχνική καββαλιστικής έμπνευσης. Έγραφε τις διαταγές σε ένα χαρτάκι που το τοποθετούσε στο στόμα του. Αργότερα όμως το άγαλμα άρχισε να εκδηλώνει τάσεις αποδέσμευσης από τον έλεγχο του δημιουργού του και αυτός τελικά αναγκάστηκε να το καταστρέψει.Το πιο γνωστό από αυτά είναι ένα πήλινο άγαλμα που κατασκευάστηκε τον 18o αι. στην Πράγα από τον ραβίνο Σεβ. Έως το 1938 φυλάσσονταν στη συναγωγή της Πράγας κομμάτια που, σύμφωνα με την εβραϊκή νεότερη παράδοση, ανήκαν στο πρωτότυπο σπασμένο άγαλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.