Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Κατάργηση άβατου του Αγίου Όρους"


Δείχνουν επίκαιρα όσο ποτέ τα λόγια του Καθηγούμενου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου Γέροντος Μεθοδίου, για την κατάργηση του Αγίου Όρους. 

Επίμαχο σημείο 13:38 

Δυστυχώς η Πνευματική κερκόπορτα και οι ασκοί του Αιόλου ανοίγουν σε μερικές ημέρες με την ψήφιση του απαράδεκτου και κατάπτυστου Νόμου εάν και εφόσον ψηφιστεί λίαν προσεχώς, για την κατάργηση του Άβατου του Αγίου Όρους, μέσω της ανεύθυνης και προδοτικής στάσης υπέρ της ΝέαςΤάξης Πραγμάτων, από τους ¨Ελληνοτραφείς¨ Εθνοπατέρες της Βουλής των Ελλήνων, οι οποίοι που έχουν απεμπολήσει Ιερά και Όσια προ πολλού όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία, η Οικογένεια και οι Παραδόσεις των Προγόνων μας. 
Βίντεο : https://youtu.be/ZHd5SSTv-JI 

Ο Βουλευτής κ. Κατσίκης υποστήριξε επίσης μεταξύ άλλων ότι υπάρχει κίνδυνος να αλωθεί το "άβατο του Αγίου Όρους" από γυναίκες που έχουν προχωρήσει σε διόρθωση φύλου ως άνδρες, εάν ψηφιστεί ο Νόμος που συζητείται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής σχετικά με το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου. 
ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.