Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Σύντομα και στην Ελλάδα: Μαζικές καταγγελίες γονιών στις ΗΠΑ για τον...διεμφυλικό χαρακτήρα των σχολικών μαθημάτων


Σύντομα και στην Ελλάδα: Μαζικές καταγγελίες γονιών στις ΗΠΑ για τον...διεμφυλικό χαρακτήρα των σχολικών μαθημάτων

Του Άρη Δημόπουλου

Σοβαρές και άκρως επιλήψιμες είναι οι καταγγελίες στις οποίες έχουν προβεί πολλοί γονείς από την Καλιφόρνια των ΗΠΑ, εναντίον μιας δασκάλας νηπιαγωγείου που μαθαίνει συνεχώς στα παιδιά τους τα πάντα για τους...διεμφυλικούς (transgender).
Το θέμα μάλιστα πήρε μεγάλες διαστάσεις και στα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας (ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και από το Fox News), με τους γονείς να μιλάνε για βαριές ψυχολογικές επιπτώσεις στα ίδια τους τα παιδιά.
Οι ίδιοι φοβούνται ότι τουλάχιστον μία δασκάλα διαβάσει στην τάξη της ένα βιβλίο σχετικά με τη διεμφυλικότητα χωρίς πρώτα να έχει πάρει άδεια από τους γονείς. 
"Η κόρη μου ήρθε στο σπίτι κλαίγοντας. Ήταν τόσο φοβισμένη επειδή πίστευε ότι θα μπορούσε να μετατραπεί σε αγόρι", κατήγγειλε ένας από τους διαμαρτυρόμενους γονείς του νηπιαγωγείου στην Ακαδημία Rocklin.
"Αυτοί οι γονείς αισθάνονται προδομένοι από τους νηπιαγωγούς επειδή  δεν ενημερώθηκαν για το αντικείμενο σπουδών", δήλωσε η Karen England από το Capitol Resource Institute σε συνεδρίαση του σχολικού συμβουλίου αυτής της εβδομάδας, σύμφωνα με τις τοπικές εκθέσεις θυγατρικών της CBS. 
Το βιβλίο δόθηκε στον δάσκαλο από ένα διεμφυλικό παιδί, υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του νηπιαγωγείου.

Από τη πλευρά τους, οι γονείς εξέφραζαν πως νιώθουν προδομένοι επειδή δεν είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως ότι η δασκάλα του νηπιαγωγείου διαβάζει δύο βιβλία σχετικά με τη διεμφυλικότητα σε παιδιά κάτω των 6 ετών, συμπεριλαμβανομένης της "I Am Jazz", η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της δόθηκε από μία διεμφυλική νηπιαγωγό.
Το βιβλίο συνυπέγραψε ο Jazz Jennings, ένας έφηβος που γεννήθηκε αγόρι, αλλά στην πορεία του επετράπη να γίνει....κορίτσι!
Αυτά τα απίστευτα συμβαίνουν στην...ανοικτή κοινωνία των ΗΠΑ, όπου τα παιδιά από πολύ μικρή ηλικία θα πρέπει να μαθαίνουν πως...έχουν την επιλογή να αλλάξουν το φύλο τους! 

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.